Giriş Kayıt
Michael Thomas

Michael Thomas


Kameraman

Michael Thomas, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Kameraman 7.6 62
2015 Aksiyon Kameraman 7.1 6,751
2014 Aksiyon Kameraman 6.9 2,932
2013 Dram Kameraman 6.0 179
2010 Aksiyon Kameraman 6.9 15,664
2009 Komedi Kameraman 8.0 3,879

Belanın Böylesi
2002 Komedi Kameraman 6.5 18,964
1999 Korku Kameraman 6.2 60,231

Amerikan Güzeli
1999 Dram Kameraman 8.4 978,945

Masum Bir Katil
1998 Aksiyon Kameraman 6.4 6,916
1998 Komedi Kameraman 6.6 53,522
1996 Dram Kameraman 6.2 7,889
Dizi Altyazıları
American Gods (3,018) This Is Us (2,670) The Blacklist (1,445) The Passage (1,437) Vikings (1,301) Arrow (1,295) Love, Death & Robots (1,212) Supernatural (958) The Big Bang Theory (692) The Flash (629)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019