Giriş Kayıt
Manon Thomas

Manon Thomas


Sanat Bölümü, Set Dekoratörü

Manon Thomas, sanat bölümü, set dekoratörü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Biyografi Set Dekoratörü 7.2 22,428
2015 Sanat Bölümü 5.4 208
2010 Komedi Sanat Bölümü 5.4 573
2002 Suç Sanat Bölümü 6.1 166

Uykusuz
2001 Aksiyon Sanat Bölümü 5.3 645
2001 Aksiyon Set Dekoratörü 4.8 972
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,701) This Is Us (2,427) Star Trek: Discovery (2,262) Gotham (1,539) The Flash (1,401) Vikings (1,219) The OA (1,046) The Blacklist (903) American Gods (819) Arrow (714)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019