Giriş Kayıt
Lisa Thomas

Lisa Thomas


Lisa Thomas,

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Darısı Başıma
2001 Komedi Çeşitli 5.3 70,283

Perili Ev
1999 Fantastik Çeşitli 4.9 66,387

Romantik Katil
1997 Aksiyon Çeşitli 7.4 81,629
1996 Aksiyon Çeşitli 5.4 22,281

Tut Şu Bücürü
1995 Komedi Çeşitli 6.9 70,497
Dizi Altyazıları
This Is Us (2,092) American Gods (2,044) The Flash (1,727) Arrow (1,691) The Blacklist (1,537) The Passage (1,410) Vikings (1,333) Supernatural (961) Star Trek: Discovery (928) Love, Death & Robots (926)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019