Giriş Kayıt
Laina Thomas

Laina Thomas


Kameraman

Laina Thomas, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Spor Kameraman 5.1 176

Yıldızlar Takımı 3: Mezuniyet Yılı
2008 Komedi Kameraman 4.7 52,278
2007 Dram Kameraman 6.1 1,338
2007 Macera Kameraman 5.3 3,554

Günahların Bekçisi
2007 Dram Kameraman 5.9 1,695

Karanlık Madde
2007 Dram Kameraman 6.1 3,093

Karga 4
2005 Aksiyon Kameraman 3.1 7,783

Maldonado Mucizesi
2003 Dram Kameraman 6.6 401

Silahların Gölgesinde
2000 Aksiyon Kameraman 6.7 30,064
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,334) This Is Us (2,663) American Gods (2,568) Gotham (2,047) Into the Badlands (1,355) Vikings (1,345) Star Trek: Discovery (1,200) The Flash (1,129) The Blacklist (1,011) The Big Bang Theory (715)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019