Giriş Kayıt
Kathy Ann Thomas

Kathy Ann Thomas


Görsel Efekt, Sanat Bölümü

Kathy Ann Thomas, görsel efekt, sanat bölümü.

Diğer Bir İsmi: Kathy-Ann Thomas
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Bilim-Kurgu Çeşitli    
2017 Biyografi Çeşitli 7.2 19,197

Geliş
2016 Dram Çeşitli 7.9 470,260
2016 Komedi Çeşitli 5.6 17,849

Küçük Prens
2015 Animasyon Görsel Efekt 7.8 46,920
2013 Biyografi Çeşitli 5.7 1,094

Şirinler 2
2013 Animasyon Çeşitli 5.4 32,798
2013 Dram Çeşitli    

Sıcak Kalpler
2013 Komedi Çeşitli 6.9 204,025
2012 Gerilim Çeşitli 6.4 75
2011 Dram Çeşitli 5.6 70,758

Yaşam Şifresi
2011 Gizem Çeşitli 7.5 436,800

Benim Hikayem
2010 Dram Çeşitli 7.3 21,258
2009 Komedi Çeşitli 6.9 4,931

Evdeki Düşman
2009 Korku Çeşitli 7.0 169,008

Ölüm Yarışı
2008 Aksiyon Çeşitli 6.4 182,933

Spiderwick Günceleri
2008 Macera Çeşitli 6.6 78,326

300 Spartalı
2006 Aksiyon Çeşitli 7.7 672,389

Şanslı Slevin
2006 Suç Çeşitli 7.8 283,534

Saatli Bomba
2006 Dram Çeşitli 4.6 551

Hayatın Benim
2004 Suç Çeşitli 6.2 72,310

Sınırların Ötesinde
2003 Macera Çeşitli 6.5 24,679

Aydaki Adam
2002 Komedi Sanat Bölümü 3.8 20,468

Türk Caddesi'ndeki Ev
2002 Aksiyon Çeşitli 5.5 6,060

"Ölü Bölge"
2002 Dram Çeşitli 7.5 7,856

Ölüm Pateni
2002 Aksiyon Çeşitli 3.0 23,679
2000 Aksiyon Çeşitli 2.4 71,035
Dizi Altyazıları
Shameless (3,120) The Sinner (2,325) Better Call Saul (2,041) A Discovery of Witches (1,593) Bodyguard (1,548) La Casa de Papel (1,345) Castle Rock (1,334) The 100 (1,263) Suits (1,082) Fear the Walking Dead (1,072)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018