Giriş Kayıt
Kathy Ann Thomas

Kathy Ann Thomas


Görsel Efekt, Sanat Bölümü

Kathy Ann Thomas, görsel efekt, sanat bölümü.

Diğer Bir İsmi: Kathy-Ann Thomas
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Bilim-Kurgu Çeşitli    
2017 Biyografi Çeşitli 7.2 20,738

Geliş
2016 Dram Çeşitli 7.9 483,684
2016 Komedi Çeşitli 5.6 18,667

Küçük Prens
2015 Animasyon Görsel Efekt 7.8 47,830
2013 Biyografi Çeşitli 5.7 1,270

Şirinler 2
2013 Animasyon Çeşitli 5.4 33,206
2013 Dram Çeşitli 6.8 33

Sıcak Kalpler
2013 Komedi Çeşitli 6.9 205,397
2012 Gerilim Çeşitli 6.4 86
2011 Dram Çeşitli 5.6 71,325

Yaşam Şifresi
2011 Gizem Çeşitli 7.5 441,300

Benim Hikayem
2010 Dram Çeşitli 7.3 22,759
2009 Komedi Çeşitli 6.8 5,428

Evdeki Düşman
2009 Korku Çeşitli 7.0 170,941

Ölüm Yarışı
2008 Aksiyon Çeşitli 6.4 184,309

Spiderwick Günceleri
2008 Macera Çeşitli 6.6 79,209

300 Spartalı
2006 Aksiyon Çeşitli 7.7 677,879

Şanslı Slevin
2006 Suç Çeşitli 7.8 285,025

Saatli Bomba
2006 Dram Çeşitli 4.6 560

Hayatın Benim
2004 Suç Çeşitli 6.2 72,879

Sınırların Ötesinde
2003 Macera Çeşitli 6.5 24,859

Aydaki Adam
2002 Komedi Sanat Bölümü 3.8 22,349

Türk Caddesi'ndeki Ev
2002 Aksiyon Çeşitli 5.5 6,546

"Ölü Bölge"
2002 Dram Çeşitli 7.5 7,904

Ölüm Pateni
2002 Aksiyon Çeşitli 3.0 23,888
2000 Aksiyon Çeşitli 2.5 71,508
Dizi Altyazıları
Vikings (6,651) Supernatural (2,020) Titans (1,663) Outlander (1,464) The Big Bang Theory (1,287) Friends (1,000) The Flash (921) La Casa de Papel (845) Arrow (820) Black Mirror (681)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018