Giriş Kayıt
Joseph Thomas

Joseph Thomas (73)


Kameraman

Joseph Thomas, 03 Ağustos 1945 Atlanta, Georgia, ABD doğumlu kameraman.

I'll Fly Away (1993), (2003) Radyo (2003), (2011) Mean Girls 2 (2011), (2009) Geyik Muhabbeti 2 (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 03 Ağustos 1945
Doğum Yeri: Atlanta, Georgia, ABD
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 71 Dram Kameraman 5.2 1,904

Hayatımın Yolculuğu
2015 70 Macera Kameraman 6.3 21,726

Alvin ve Sincaplar: Yol Macerası
2015 70 Animasyon Kameraman 5.1 14,141
2015 70 Dram Kameraman 4.8 3,023

Şu An Muhteşem
2013 68 Komedi Kameraman 7.1 132,056

Korkunç Bir Film 5
2013 68 Komedi Kameraman 3.5 59,306
2012 67 Dram Kameraman 6.9 86

Müstakbel Erkek Arkadaşım
2011 66 Komedi Kameraman 5.5 2,159
2011 66 Komedi Kameraman 4.2 18,872
2011 Komedi Kameraman 6.2 1,871
2010 65 Komedi Kameraman 5.2 586

Ben10: Uzaylı Kovanı
2009 64 Macera Kameraman 4.8 2,766

Kör Nokta
2009 64 Biyografi Kameraman 7.7 263,982

Vampir Günlükleri
2009 Dram Kameraman 7.7 259,601

Geyik Muhabbeti 2
2009 64 Komedi Kameraman 4.9 10,680

Ölümün Sesi
2008 63 Korku Kameraman 4.0 29,372
2007 62 Dram Kameraman 5.6 6,598
2007 62 Dram Kameraman 5.3 20,923
2005 60 Dram Kameraman 4.5 1,910
2004 59 Biyografi Kameraman 6.7 3,519

Radyo
2003 58 Dram Kameraman 6.9 35,855

Tatlı Sahtekar
2003 58 Komedi Kameraman 5.5 6,365

Beni Unutma
2002 57 Komedi Kameraman 6.2 94,567
2001 56 Aksiyon Kameraman 4.6 1,005
2001 Dram Kameraman 7.3 739

Geyik Muhabbeti
2000 55 Komedi Kameraman 6.5 147,375
1999 54 Dram Kameraman 6.4 225
1998 53 Aksiyon Kameraman 5.4 7,775

Şanslı
1995 50 Dram Kameraman 6.7 5,988
1994 49 Dram Kameraman 7.2 469
1994 49 Dram Kameraman 6.3 4,699
1993 48 Aksiyon Kameraman 4.0 41,859
1993 48 Gerilim Kameraman 5.1 1,003
1993 Dram Kameraman 8.5 695
1992 47 Dram Kameraman 6.8 96
1992 47 Dram Kameraman 6.4 56
1991 46 Suç Kameraman 6.7 150
1990 45 Dram Kameraman 5.9 218
1983 38 Suç Kameraman 7.6 383
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019