Giriş Kayıt
Jon Thomas

Jon Thomas


Sesler

Jon Thomas, sesler.

Havari (2018), Doctor Who Confidential (2011), Louis Theroux: Extreme Love - Dementia (2012), Tehlikeli Arama (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Havari
2018 Dram Sesler 6.3 30,848

Tehlikeli Arama
2016 Korku Sesler 5.6 10,903
2015 Dram Sesler 6.3 8,619
2015 Dram Sesler 7.5 4,012

Basınç
2015 Dram Sesler 5.7 4,463
2014 Macera Sesler 7.1 10,222
2014 Dram Sesler 5.8 17,637
2013 Aksiyon Sesler 7.6 9,977
2012 Belgesel Sesler 7.8 712
2011 Belgesel Sesler 8.1 709
2010 Belgesel Sesler 7.6 167
2010 Belgesel Sesler 7.5 18

İngiltere'nin 7 çağı
2010 Belgesel Sesler 8.2 86
2009 Belgesel Sesler 8.0 57
2009 Belgesel Sesler 8.5 13
2008 Belgesel Sesler 8.7 84
2005 Macera Sesler 8.7 184,901
2001 Dram Sesler 6.4 10,109
1999 Dram Sesler 5.8 1,527
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019