Giriş Kayıt
Jocelyn Thomas

Jocelyn Thomas


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

Jocelyn Thomas, sanat bölümü, sanat yönetmeni.

(2006) Candy (2006), (2013) Yasak Aşk (2013), (2013) Çöldeki İzler (2013), (2013) Goddess (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Macera Sanat Bölümü 5.8 222

Pasifik Savaşı: İsyan
2018 Aksiyon Sanat Bölümü 5.7 73,304
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 7.9 395,216

Karayip Korsanları: Salazar’ın İntikamı
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 209,232

Boyun Eğmez
2014 Biyografi Sanat Bölümü 7.2 125,887

Sonsuz Savaş: Aşk
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 4.6 2,770

Çöldeki İzler
2013 Macera Sanat Bölümü 7.2 24,469

Geçmişin İzleri
2013 Biyografi Sanat Bölümü 7.1 33,540

Yasak Aşk
2013 Dram Sanat Bölümü 6.2 28,656
2013 Komedi Sanat Bölümü 6.1 1,302
2012 Suç Sanat Bölümü 7.6 339
2012 Biyografi Sanat Bölümü 7.1 234

Uyuyan Güzel
2011 Dram Sanat Yönetmeni 5.3 28,598

Ağaç
2010 Dram Sanat Bölümü 6.6 4,129
2010 Dram Sanat Bölümü 6.5 924

Arkadaşım Canavar
2009 Macera Sanat Bölümü 6.8 94,871
2006 Dram Sanat Bölümü 7.3 39,868
2006 Dram Sanat Bölümü 6.6 866

Büyük Baskın
2005 Aksiyon Çeşitli 6.7 19,882

Matrix Reloaded
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 465,465

Akıntıya Karşı
2003 Biyografi Sanat Bölümü 7.2 3,028

Kanguru Jack
2003 Macera Sanat Bölümü 4.4 26,291

Çit
2002 Macera Sanat Bölümü 7.5 25,451
Dizi Altyazıları
Daredevil (3,771) Shameless (3,673) The Big Bang Theory (3,397) Supernatural (2,651) A Discovery of Witches (2,188) Better Call Saul (1,848) Titans (1,796) Doctor Who (1,740) The Flash (1,251) La Casa de Papel (1,152)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018