Giriş Kayıt
Jocelyn Thomas

Jocelyn Thomas


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

Jocelyn Thomas, sanat bölümü, sanat yönetmeni.

(2006) Candy (2006), (2013) Yasak Aşk (2013), (2013) Çöldeki İzler (2013), (2013) Goddess (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Macera Sanat Bölümü 5.9 269

Pasifik Savaşı: İsyan
2018 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 77,634
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 7.9 409,409

Karayip Korsanları: Salazar’ın İntikamı
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 213,297

Boyun Eğmez
2014 Biyografi Sanat Bölümü 7.2 126,634

Sonsuz Savaş: Aşk
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 4.6 2,804

Çöldeki İzler
2013 Macera Sanat Bölümü 7.2 24,686

Geçmişin İzleri
2013 Biyografi Sanat Bölümü 7.1 33,776

Yasak Aşk
2013 Dram Sanat Bölümü 6.2 28,934
2013 Komedi Sanat Bölümü 6.1 1,306
2012 Suç Sanat Bölümü 7.5 411
2012 Biyografi Sanat Bölümü 7.1 241

Uyuyan Güzel
2011 Dram Sanat Yönetmeni 5.3 28,743

Ağaç
2010 Dram Sanat Bölümü 6.6 4,140
2010 Dram Sanat Bölümü 6.5 925

Arkadaşım Canavar
2009 Macera Sanat Bölümü 6.8 95,223
2006 Dram Sanat Bölümü 7.3 40,045
2006 Dram Sanat Bölümü 6.6 869

Büyük Baskın
2005 Aksiyon Çeşitli 6.7 19,988

Matrix Reloaded
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 467,780

Akıntıya Karşı
2003 Biyografi Sanat Bölümü 7.2 3,036

Kanguru Jack
2003 Macera Sanat Bölümü 4.4 26,448

Çit
2002 Macera Sanat Bölümü 7.5 25,572
Dizi Altyazıları
Arrow (3,500) Vikings (3,055) The Flash (2,743) Doctor Who (1,651) Outlander (1,425) Supergirl (1,274) Supernatural (1,105) La Casa de Papel (1,075) Titans (956) Friends (939)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018