Giriş Kayıt
Jeanne Thomas

Jeanne Thomas


Jeanne Thomas,

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Biyografi Çeşitli 7.9 10,309
2014 Bilim-Kurgu Çeşitli 6.8 27,095
2014 Dram Çeşitli 7.2 16,365

Aşkın Yaşı Yoktur
2013 Komedi Çeşitli 6.1 2,084
2013 Aksiyon Çeşitli 6.6 147,131

Daire 1303
2012 Korku Çeşitli 2.6 5,277
2011 Korku Çeşitli 5.0 5,958
2011 Dram Çeşitli 7.5 23,243
2010 Komedi Çeşitli 8.4 45,636
1998 Aksiyon Çeşitli 5.5 1,083
Dizi Altyazıları
This Is Us (3,673) Supernatural (3,348) Star Trek: Discovery (2,406) Love, Death & Robots (2,213) The Passage (1,815) Vikings (1,758) Shameless (1,508) The Flash (1,369) Project Blue Book (1,254) American Gods (1,177)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019