Giriş Kayıt
James Thomas

James Thomas


James Thomas,

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Komedi Çeşitli 6.3 60,997
2009 Gerilim Çeşitli 6.3 1,273

Çılgın Rekabet
2008 Komedi Çeşitli 5.7 17,378

Korkunç Şüphe
2005 Dram Çeşitli 5.4 1,204
2003 Müzikal Çeşitli 4.0 301

O Bir Dev Adam
2001 Dram Çeşitli 6.1 18,363

Evde Tek Başına 2
1992 Macera Çeşitli 6.7 251,145
Film Altyazıları
Venom (2,984) A Simple Favor (2,702) First Man (1,955) Roma (1,341) Between Worlds (1,245) The Predator (972) Lukas (952) Sky Hunter (842) Mowgli (770) Goosebumps 2: Haunted Halloween (661)
Dizi Altyazıları
Arrow (2,884) Vikings (2,808) The Flash (1,764) Supergirl (1,634) Supernatural (1,098) Counterpart (1,070) La Casa de Papel (830) The Big Bang Theory (681) Friends (680) Doctor Who (660)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018