Giriş Kayıt
J.D. Thomas

J.D. Thomas


Müzisyen

J.D. Thomas, müzisyen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2001 Gerilim Müzik 4.7 408
1999 Aksiyon Müzik 3.9 1,241
1998 Aksiyon Müzik 6.0 543

Gece Avcısı
1996 Aksiyon Müzik 4.4 499
1995 Aksiyon Müzik 4.4 973
Dizi Altyazıları
Vikings (3,877) Supernatural (3,872) Arrow (2,703) The Flash (2,316) La Casa de Papel (1,239) Supergirl (1,210) Counterpart (1,098) Friends (1,063) The Protector (982) Black Mirror (862)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018