Giriş Kayıt
Ian Thomas

Ian Thomas


Müzisyen

Ian Thomas, müzisyen.

Liebestraum (1991), (2015) Efsane (2015), (2000) Dans Etmenin Sırrı (2000), (1995) Elveda Las Vegas (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Müzik 5.3 102
2016 Dram Müzik 7.1 22,696

Efsane
2015 Biyografi Müzik 7.0 130,468

Evim
2015 Animasyon Müzik 6.6 83,340

Pislik
2013 Komedi Müzik 7.1 89,961

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 2
2012 Macera Müzik 5.5 207,338

Madagaskar 3: Avrupa'nın En Çok Arananları
2012 Animasyon Müzik 6.9 139,044

Meleklerin Payı
2012 Komedi Müzik 7.0 20,984
2011 Animasyon Müzik 7.2 217,084
2011 Komedi Müzik 6.3 21,597

Göster Gününü
2010 Aksiyon Müzik 7.6 484,592
2006 Animasyon Müzik 2.8 3,874

Gerçeğin Ötesinde
2005 Suç Müzik 6.5 16,066

İstiridye Avcısı
2004 Komedi Müzik 6.7 1,071

Kardeşlerin Aşkı
2004 Komedi Müzik 6.5 1,024
2002 Dram Müzik 5.7 260
2002 Komedi Müzik 6.2 3,601

Son Dilek
2001 Dram Müzik 7.0 5,039

Dans Etmenin Sırrı
2000 Komedi Müzik 7.7 110,523
2000 Dram Müzik    

Elveda Las Vegas
1995 Dram Müzik 7.5 103,805
1991 Gizem Müzik 6.0 1,364
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018