Giriş Kayıt
Ian Thomas

Ian Thomas


Müzisyen

Ian Thomas, müzisyen.

Liebestraum (1991), (2015) Efsane (2015), (2000) Dans Etmenin Sırrı (2000), (1995) Elveda Las Vegas (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Müzik 5.3 109
2016 Dram Müzik 7.1 23,146

Efsane
2015 Biyografi Müzik 7.0 132,684

Evim
2015 Animasyon Müzik 6.6 83,893

Pislik
2013 Komedi Müzik 7.1 90,779

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 2
2012 Macera Müzik 5.5 209,570

Madagaskar 3: Avrupa'nın En Çok Arananları
2012 Animasyon Müzik 6.9 140,700

Meleklerin Payı
2012 Komedi Müzik 7.0 21,192
2011 Animasyon Müzik 7.2 219,587
2011 Komedi Müzik 6.3 21,776

Göster Gününü
2010 Aksiyon Müzik 7.6 487,447
2006 Animasyon Müzik 2.8 4,245

Gerçeğin Ötesinde
2005 Suç Müzik 6.5 16,128

İstiridye Avcısı
2004 Komedi Müzik 6.6 1,168

Kardeşlerin Aşkı
2004 Komedi Müzik 6.5 1,030
2002 Dram Müzik 5.6 284
2002 Komedi Müzik 6.2 3,845

Son Dilek
2001 Dram Müzik 7.0 5,335

Dans Etmenin Sırrı
2000 Komedi Müzik 7.7 111,402
2000 Dram Müzik 7.2 1,900

Elveda Las Vegas
1995 Dram Müzik 7.5 104,593
1991 Gizem Müzik 6.0 1,377
Dizi Altyazıları
Vikings (3,877) Supernatural (3,872) Arrow (2,703) The Flash (2,316) La Casa de Papel (1,239) Supergirl (1,210) Counterpart (1,098) Friends (1,063) The Protector (982) Black Mirror (862)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018