Giriş Kayıt
Helen Thomas

Helen Thomas


Sanat Bölümü, Set Dekoratörü

Helen Thomas, sanat bölümü, set dekoratörü.

Tales from the Crypt (1972), Çılgınlar Canavarlar Arasında (1966), The Assassination Bureau (1969), Carry on Cabby (1963) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1972 Korku Set Dekoratörü 5.7 107
1972 Korku Sanat Bölümü 7.0 8,001
1970 Bilim-Kurgu Sanat Bölümü 3.6 1,888
1969 Aksiyon Sanat Bölümü 6.8 1,888
1967 Korku Sanat Bölümü 5.0 1,358
1967 Suç Sanat Bölümü 6.4 1,062

Çılgınlar Canavarlar Arasında
1966 Komedi Sanat Bölümü 6.9 3,702
1966 Komedi Sanat Bölümü 5.7 314
1965 Suç Sanat Bölümü 6.6 1,402
1964 Komedi Set Dekoratörü 6.9 271
1963 Macera Sanat Bölümü 6.4 1,990
Dizi Altyazıları
Daredevil (4,821) Supernatural (4,118) The Big Bang Theory (2,783) The Flash (2,457) Better Call Saul (2,076) Shameless (2,057) Arrow (1,827) A Discovery of Witches (1,454) Titans (1,358) La Casa de Papel (1,138)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018