Giriş Kayıt
Gillian Thomas

Gillian Thomas


Makyaj

Gillian Thomas, makyaj.

Doc Martin (2004), Dumanlı Kafalar (2005), Lovejoy (1986), Survivors (1977) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Aksiyon Makyaj 5.6 526
2012 Dram Makyaj 6.6 82,745

Ben ve Orson Welles
2008 Dram Makyaj 6.8 10,148

Dumanlı Kafalar
2005 Biyografi Makyaj 5.8 3,679

Erkek Erkeğe
2005 Dram Makyaj 6.5 1,899
2004 Komedi Makyaj 8.3 9,622
2004 Suç Makyaj 7.3 254

Afacanlar İşbaşında
2002 Komedi Makyaj 3.7 4,994
2002 Komedi Makyaj 7.5 211
2001 Biyografi Makyaj 7.1 15,988
2001 Suç Makyaj 7.6 868
2000 Suç Makyaj 7.9 4,337
2000 Macera Makyaj 6.2 1,476
1998 Dram Makyaj 7.8 3,251
1986 Komedi Makyaj 7.9 2,375
1985 Dram Makyaj 4.9 6,775
1977 Bilim-Kurgu Makyaj 8.1 899
1963 Macera Makyaj 8.4 31,842
Dizi Altyazıları
Vikings (3,556) Supernatural (3,541) Arrow (2,567) The Flash (2,160) Supergirl (1,156) La Casa de Papel (1,119) Counterpart (998) Friends (933) The Protector (900) Black Mirror (778)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018