Giriş Kayıt
Gary Thomas

Gary Thomas (62)


Sesler

Gary Thomas, 16 Ağustos 1951 doğumlu sesler.

Zengin ve Yoksul (1976), (2009) Kız Kardeşimin Hikayesi (2009), (1998) Küre (1998), (2013) Bad Words (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Gary Thomas, 30 Temmuz 2014 tarihinde (62 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 16 Ağustos 1951
Ölüm Tarihi: 30 Temmuz 2014
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 62 Komedi Sesler 6.7 43,301

Muppetlar
2011 60 Komedi Sesler 7.1 81,464

Çelik Yumruklar
2011 60 Aksiyon Sesler 7.1 279,533

Yine mi Sen?
2010 59 Komedi Sesler 5.8 45,692
2009 58 Komedi Sesler 6.2 42,111

Kız Kardeşimin Hikayesi
2009 58 Dram Sesler 7.4 83,452

17 Yeniden
2009 58 Komedi Sesler 6.4 163,312

Tropik Fırtına: Al Bakalım
2008 57 Aksiyon Sesler 7.0 344,858

Tam Olarak Ne Oldu?
2008 57 Komedi Sesler 5.7 25,221

Beden Öğretmeni Bay Woodcock
2007 56 Komedi Sesler 5.2 33,464

Şıpsevdi
2007 56 Komedi Sesler 5.8 78,922

Çılgın Motorcular
2007 56 Aksiyon Sesler 5.9 107,795

Çılgınlar Sınıfı
2006 55 Komedi Sesler 6.5 115,067

Gerçek Dedikodu
2005 54 Komedi Sesler 5.5 47,159

Bay ve Bayan Smith
2005 54 Aksiyon Sesler 6.5 404,551

Vay Kaynanam Vay
2005 54 Romantik Sesler 5.5 50,491
2004 53 Biyografi Sesler 7.7 124,728

Kıskanç
2004 53 Komedi Sesler 4.8 28,397

Zaman Ötesi
2003 52 Aksiyon Sesler 5.6 56,723

Show Time (0)
2002 51 Aksiyon Sesler 5.5 56,764

Gençlik Kural Tanımaz
2000 49 Komedi Sesler 5.5 8,971

Şaşkın
2000 49 Komedi Sesler 6.0 89,593

Gençlik Yılları
1999 48 Dram Sesler 7.1 6,084

Küre
1998 47 Dram Sesler 6.1 91,697

Başkanın Adamları
1997 46 Komedi Sesler 7.1 73,437

İlk Korku
1996 45 Suç Sesler 7.7 157,750

Taciz
1994 43 Dram Sesler 6.1 41,398

Gizli Dosyalar
1993 Dram Sesler 8.7 178,613

Zengin ve Yoksul
1976 Dram Sesler 8.4 2,367
Film Altyazıları
Venom (3,579) A Simple Favor (3,090) Roma (2,517) First Man (2,273) The House with a Clock in Its Walls (1,589) Between Worlds (1,447) Lukas (1,327) The Predator (1,179) Sky Hunter (957) Mowgli (902)
Dizi Altyazıları
Vikings (3,354) Arrow (3,291) Supernatural (2,472) The Flash (2,253) Supergirl (1,732) Counterpart (1,188) La Casa de Papel (1,025) Friends (851) The Big Bang Theory (769) Doctor Who (745)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018