Giriş Kayıt
Gary Thomas

Gary Thomas (62)


Sesler

Gary Thomas, 16 Ağustos 1951 doğumlu sesler.

Zengin ve Yoksul (1976), (2009) Kız Kardeşimin Hikayesi (2009), (1998) Küre (1998), (2013) Bad Words (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Gary Thomas, 30 Temmuz 2014 tarihinde (62 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 16 Ağustos 1951
Ölüm Tarihi: 30 Temmuz 2014
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 62 Komedi Sesler 6.7 43,051

Muppetlar
2011 60 Komedi Sesler 7.1 81,100

Çelik Yumruklar
2011 60 Aksiyon Sesler 7.1 278,472

Yine mi Sen?
2010 59 Komedi Sesler 5.8 45,413
2009 58 Komedi Sesler 6.2 41,925

Kız Kardeşimin Hikayesi
2009 58 Dram Sesler 7.4 83,052

17 Yeniden
2009 58 Komedi Sesler 6.4 162,236

Tropik Fırtına: Al Bakalım
2008 57 Aksiyon Sesler 7.0 342,871

Tam Olarak Ne Oldu?
2008 57 Komedi Sesler 5.7 25,108

Beden Öğretmeni Bay Woodcock
2007 56 Komedi Sesler 5.2 33,321

Şıpsevdi
2007 56 Komedi Sesler 5.8 78,560

Çılgın Motorcular
2007 56 Aksiyon Sesler 5.9 107,411

Çılgınlar Sınıfı
2006 55 Komedi Sesler 6.5 114,496

Gerçek Dedikodu
2005 54 Komedi Sesler 5.5 46,730

Bay ve Bayan Smith
2005 54 Aksiyon Sesler 6.5 401,171

Vay Kaynanam Vay
2005 54 Romantik Sesler 5.5 50,121
2004 53 Biyografi Sesler 7.7 123,848

Kıskanç
2004 53 Komedi Sesler 4.8 28,274

Zaman Ötesi
2003 52 Aksiyon Sesler 5.6 56,525

Show Time (0)
2002 51 Aksiyon Sesler 5.5 56,501

Gençlik Kural Tanımaz
2000 49 Komedi Sesler 5.5 8,870

Şaşkın
2000 49 Komedi Sesler 6.0 89,184

Gençlik Yılları
1999 48 Dram Sesler 7.1 6,056

Küre
1998 47 Dram Sesler 6.1 91,147

Başkanın Adamları
1997 46 Komedi Sesler 7.1 73,101

İlk Korku
1996 45 Suç Sesler 7.7 155,920

Taciz
1994 43 Dram Sesler 6.1 41,114

Gizli Dosyalar
1993 Dram Sesler 8.7 177,372

Zengin ve Yoksul
1976 Dram Sesler 8.4 2,335
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018