Giriş Kayıt
Gary Damian Thomas

Gary Damian Thomas


Sanat Bölümü

Gary Damian Thomas, sanat bölümü.

Six-String Samurai (1998), Zombieland (2013), The Second Jungle Book: Mowgli & Baloo (1997), (2008) Ölümcül Tuzak (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Aksiyon Sanat Bölümü    

Venom: Zehirli Öfke
2018 Aksiyon Sanat Bölümü 7.1 83,954

Kara Panter
2018 Aksiyon Sanat Bölümü 7.4 400,355
2017 Suç Sanat Bölümü 7.4 35,747

Sahil Güvenlik
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 118,463

Bu Dünyanın Dışında
2017 Macera Sanat Bölümü 6.4 37,055
2016 Dram Sanat Bölümü 5.0 4,308

Creed: Efsanenin Doğuşu
2015 Dram Sanat Bölümü 7.6 202,682
2015 Dram Sanat Bölümü 5.6 8,574

Sahte Sağdıç
2015 Komedi Sanat Bölümü 6.7 65,015

Sıcak Takip
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 5.1 43,302

Alexander ve Felaket, Korkunç, Berbat, Çok Kötü Bir Gün
2014 Komedi Sanat Bölümü 6.2 35,729
2014 Dram Sanat Bölümü 8.1 17,003

300: Bir İmparatorluğun Yükselişi
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 254,641

Kimlik Hırsızı
2013 Komedi Sanat Bölümü 5.7 110,796

Korkunç Bir Film 5
2013 Komedi Sanat Bölümü 3.5 57,762

Sıcak Kalpler
2013 Komedi Sanat Bölümü 6.9 204,411

Suç Çetesi
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 191,351
2013 Aksiyon Sanat Bölümü    
2013 Macera Sanat Bölümü 5.9 6,818

Bin Ladin'i Öldürmek
2012 Dram Sanat Bölümü 7.4 242,976
2012 Korku Sanat Bölümü 4.1 17,775
2012 Komedi Sanat Bölümü 6.7 173,550

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 1
2011 Macera Sanat Bölümü 4.9 201,721

Ateşli Festival: Mardi Gras
2011 Komedi Sanat Bölümü 5.2 5,263

Köpekler
2011 Gerilim Sanat Bölümü 5.8 29,984

Patrondan Kurtulma Sanatı
2011 Komedi Sanat Bölümü 6.9 389,639

Daha İyi Bir Hayat
2011 Dram Sanat Bölümü 7.2 13,630
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 7.1 7,037

Oda Arkadaşım
2011 Dram Sanat Bölümü 4.9 32,152

Çaylak Soyguncular
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 85,470

Zor Baba 3
2010 Komedi Sanat Bölümü 5.5 96,277
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 4.7 50,524

Red: Emekli ve Tehlikeli
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 7.1 265,083

A Takımı
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 6.8 230,536

Jakuzi Ekspres
2010 Komedi Sanat Bölümü 6.4 150,594

Arızalı Çiftler
2009 Komedi Sanat Bölümü 5.5 91,935
2009 Macera Sanat Bölümü 7.7 441,893

Alacakaranlık Efsanesi: Yeni Ay
2009 Macera Sanat Bölümü 4.7 241,597

Son Durak 4 3D
2009 Korku Sanat Bölümü 5.2 85,976
2009 Komedi Sanat Bölümü 5.8 2,544

Bir Dans Filmi
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 3.5 10,420

Hannah Montana
2009 Komedi Sanat Bölümü 4.3 35,747

Ölümcül Tuzak
2008 Dram Sanat Bölümü 7.6 379,982

Zoraki Tatil
2008 Komedi Sanat Bölümü 5.7 55,342

Tropik Fırtına: Al Bakalım
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 342,871
2008 Komedi Sanat Bölümü 4.3 8,590
2008 Komedi Sanat Bölümü 4.6 11,574
2008 Animasyon Sanat Bölümü 7.6 362,663

Aşkzede
2008 Komedi Sanat Bölümü 7.2 241,596

En Süper Kahraman
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 4.5 58,113

Harold and Kumar 2
2008 Macera Sanat Bölümü 6.6 122,701

Son Çare Bodyguard
2008 Komedi Sanat Bölümü 5.7 54,359

Muhteşem Münazaracılar
2007 Biyografi Sanat Bölümü 7.6 52,302

İntikam Maçı
2007 Komedi Sanat Bölümü 5.3 38,231

Fantastik 4: Gümüş Sörfçü'nün Yükselişi
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 233,074

Zafer Patenleri
2007 Komedi Sanat Bölümü 6.3 143,360

Kaynak
2006 Dram Sanat Bölümü 7.3 211,964

Rüya Kızlar
2006 Dram Sanat Bölümü 6.5 62,877

Korkunç Bir Film 4
2006 Komedi Sanat Bölümü 5.1 103,893
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 84,663

Komşu Kızı
2004 Komedi Sanat Bölümü 6.7 186,339

Nehir Macerası
2004 Macera Sanat Bölümü 5.9 40,717

Kıskanç
2004 Komedi Sanat Bölümü 4.8 28,274

50 İlk Öpücük
2004 Komedi Sanat Bölümü 6.8 295,794

Patronun Kızı
2003 Komedi Sanat Bölümü 4.6 24,406

Sangay Şövalyeleri
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 91,279

Beşikten Mezara
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 38,250

Tehlikeli Hayaller
2002 Komedi Sanat Bölümü 7.1 12,110

Kazara Zengin
2002 Komedi Sanat Bölümü 5.8 123,378
2002 Komedi Sanat Bölümü 4.0 3,920

Monte Kristo Kontu
2002 Aksiyon Sanat Bölümü 7.8 116,691

Show Time (0)
2002 Aksiyon Sanat Bölümü 5.5 56,498

Tesadüf
2001 Komedi Sanat Bölümü 6.9 95,657
2001 Komedi Sanat Bölümü 6.3 15,528

Gerdanlık
2001 Dram Sanat Bölümü 6.1 4,470

Minik Kaçamaklar
2001 Komedi Sanat Bölümü 4.4 4,125

Kurşun
2001 Aksiyon Sanat Bölümü 5.5 29,681

Mart Kedileri
2001 Komedi Sanat Bölümü 5.3 16,402

Şangaylı Kovboy
2000 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 108,440

Yedek Oyuncular
2000 Komedi Sanat Bölümü 6.5 53,057

Öğretmen
1999 Komedi Sanat Bölümü 5.2 18,491

Mavi Korku
1999 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 112,371

Hiç Hesapta Yokken
1998 Komedi Sanat Bölümü 6.3 42,234

Koruyucu Meleğim
1998 Komedi Sanat Bölümü 7.3 11,389
1998 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 6,211
1998 Komedi Sanat Bölümü 6.6 52,330

Aile Bağları
1997 Dram Sanat Bölümü 6.0 4,706

Çığlık 2
1997 Korku Sanat Bölümü 6.1 139,945

Bay Şeşibeş
1997 Aile Sanat Bölümü 3.9 13,146

Tehlikeli Yaratıklar
1997 Korku Sanat Bölümü 5.9 41,625

Los Angeles Sırları
1997 Suç Sanat Bölümü 8.3 477,670
1997 Komedi Sanat Bölümü 5.9 8,171
1997 Aksiyon Sanat Bölümü 6.3 6,076
1997 Macera Sanat Bölümü 4.5 754

Çığlık
1996 Korku Sanat Bölümü 7.2 251,891

Zenginin Karısı
1996 Gerilim Sanat Bölümü 5.2 2,740

Güç savasçilari
1995 Aksiyon Sanat Bölümü 5.1 22,704
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018