Giriş Kayıt
Gary Damian Thomas

Gary Damian Thomas


Sanat Bölümü

Gary Damian Thomas, sanat bölümü.

Six-String Samurai (1998), Zombieland (2013), The Second Jungle Book: Mowgli & Baloo (1997), (2008) Ölümcül Tuzak (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Aksiyon Sanat Bölümü    

Venom: Zehirli Öfke
2018 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 160,360

Kara Panter
2018 Aksiyon Sanat Bölümü 7.4 422,022
2017 Suç Sanat Bölümü 7.4 36,864

Sahil Güvenlik
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 123,450

Bu Dünyanın Dışında
2017 Macera Sanat Bölümü 6.4 37,801
2016 Dram Sanat Bölümü 5.0 4,402

Creed: Efsanenin Doğuşu
2015 Dram Sanat Bölümü 7.6 208,316
2015 Dram Sanat Bölümü 5.6 8,693

Sahte Sağdıç
2015 Komedi Sanat Bölümü 6.7 65,482

Sıcak Takip
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 5.1 43,654

Alexander ve Felaket, Korkunç, Berbat, Çok Kötü Bir Gün
2014 Komedi Sanat Bölümü 6.2 36,027
2014 Dram Sanat Bölümü 8.1 17,157

300: Bir İmparatorluğun Yükselişi
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 256,269

Kimlik Hırsızı
2013 Komedi Sanat Bölümü 5.7 111,597

Korkunç Bir Film 5
2013 Komedi Sanat Bölümü 3.5 58,364

Sıcak Kalpler
2013 Komedi Sanat Bölümü 6.9 205,313

Suç Çetesi
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 192,141
2013 Aksiyon Sanat Bölümü    
2013 Macera Sanat Bölümü 5.9 6,862

Bin Ladin'i Öldürmek
2012 Dram Sanat Bölümü 7.4 244,340
2012 Korku Sanat Bölümü 4.1 17,892
2012 Komedi Sanat Bölümü 6.7 174,346

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 1
2011 Macera Sanat Bölümü 4.9 203,196

Ateşli Festival: Mardi Gras
2011 Komedi Sanat Bölümü 5.2 5,326

Köpekler
2011 Gerilim Sanat Bölümü 5.8 30,186

Patrondan Kurtulma Sanatı
2011 Komedi Sanat Bölümü 6.9 391,389

Daha İyi Bir Hayat
2011 Dram Sanat Bölümü 7.2 14,412
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 7.1 7,074

Oda Arkadaşım
2011 Dram Sanat Bölümü 4.9 32,338

Çaylak Soyguncular
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 85,808

Zor Baba 3
2010 Komedi Sanat Bölümü 5.5 96,862
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 4.7 50,809

Red: Emekli ve Tehlikeli
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 7.1 266,408

A Takımı
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 6.8 231,527

Jakuzi Ekspres
2010 Komedi Sanat Bölümü 6.4 151,480

Arızalı Çiftler
2009 Komedi Sanat Bölümü 5.5 92,530
2009 Macera Sanat Bölümü 7.7 444,743

Alacakaranlık Efsanesi: Yeni Ay
2009 Macera Sanat Bölümü 4.7 243,142

Son Durak 4 3D
2009 Korku Sanat Bölümü 5.2 86,591
2009 Komedi Sanat Bölümü 5.7 2,689

Bir Dans Filmi
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 3.5 10,939

Hannah Montana
2009 Komedi Sanat Bölümü 4.4 35,993

Ölümcül Tuzak
2008 Dram Sanat Bölümü 7.6 382,629

Zoraki Tatil
2008 Komedi Sanat Bölümü 5.7 56,071

Tropik Fırtına: Al Bakalım
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 344,737
2008 Komedi Sanat Bölümü 4.3 9,045
2008 Komedi Sanat Bölümü 4.6 11,652
2008 Animasyon Sanat Bölümü 7.6 366,293

Aşkzede
2008 Komedi Sanat Bölümü 7.2 242,887

En Süper Kahraman
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 4.5 58,477

Harold and Kumar 2
2008 Macera Sanat Bölümü 6.6 123,137

Son Çare Bodyguard
2008 Komedi Sanat Bölümü 5.7 54,563

Muhteşem Münazaracılar
2007 Biyografi Sanat Bölümü 7.6 52,548

İntikam Maçı
2007 Komedi Sanat Bölümü 5.3 38,388

Fantastik 4: Gümüş Sörfçü'nün Yükselişi
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 234,148

Zafer Patenleri
2007 Komedi Sanat Bölümü 6.3 144,134

Kaynak
2006 Dram Sanat Bölümü 7.3 212,959

Rüya Kızlar
2006 Dram Sanat Bölümü 6.5 63,171

Korkunç Bir Film 4
2006 Komedi Sanat Bölümü 5.1 104,570
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 85,092

Komşu Kızı
2004 Komedi Sanat Bölümü 6.7 187,201

Nehir Macerası
2004 Macera Sanat Bölümü 5.9 40,889

Kıskanç
2004 Komedi Sanat Bölümü 4.8 28,393

50 İlk Öpücük
2004 Komedi Sanat Bölümü 6.8 297,378

Patronun Kızı
2003 Komedi Sanat Bölümü 4.7 26,392

Sangay Şövalyeleri
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 91,869

Beşikten Mezara
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 38,445

Tehlikeli Hayaller
2002 Komedi Sanat Bölümü 7.0 12,597

Kazara Zengin
2002 Komedi Sanat Bölümü 5.8 124,100
2002 Komedi Sanat Bölümü 4.0 4,405

Monte Kristo Kontu
2002 Aksiyon Sanat Bölümü 7.8 117,444

Show Time (0)
2002 Aksiyon Sanat Bölümü 5.5 56,743

Tesadüf
2001 Komedi Sanat Bölümü 6.9 96,197
2001 Komedi Sanat Bölümü 6.3 15,636

Gerdanlık
2001 Dram Sanat Bölümü 6.1 4,796

Minik Kaçamaklar
2001 Komedi Sanat Bölümü 4.4 4,445

Kurşun
2001 Aksiyon Sanat Bölümü 5.5 29,836

Mart Kedileri
2001 Komedi Sanat Bölümü 5.3 16,498

Şangaylı Kovboy
2000 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 109,203

Yedek Oyuncular
2000 Komedi Sanat Bölümü 6.5 53,281

Öğretmen
1999 Komedi Sanat Bölümü 5.3 18,581

Mavi Korku
1999 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 113,015

Hiç Hesapta Yokken
1998 Komedi Sanat Bölümü 6.3 42,430

Koruyucu Meleğim
1998 Komedi Sanat Bölümü 7.3 11,491
1998 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 6,268
1998 Komedi Sanat Bölümü 6.6 52,963

Aile Bağları
1997 Dram Sanat Bölümü 6.0 4,740

Çığlık 2
1997 Korku Sanat Bölümü 6.1 141,293

Bay Şeşibeş
1997 Aile Sanat Bölümü 3.9 13,238

Tehlikeli Yaratıklar
1997 Korku Sanat Bölümü 5.9 41,879

Los Angeles Sırları
1997 Suç Sanat Bölümü 8.3 480,863
1997 Komedi Sanat Bölümü 5.9 8,245
1997 Aksiyon Sanat Bölümü 6.3 6,136
1997 Macera Sanat Bölümü 4.6 865

Çığlık
1996 Korku Sanat Bölümü 7.2 255,168

Zenginin Karısı
1996 Gerilim Sanat Bölümü 5.2 2,799

Güç savasçilari
1995 Aksiyon Sanat Bölümü 5.2 22,821
Dizi Altyazıları
Vikings (3,841) Arrow (2,162) The Flash (2,153) Supernatural (1,613) Titans (1,577) Doctor Who (1,398) Outlander (1,309) The Gifted (1,088) The Big Bang Theory (1,020) La Casa de Papel (901)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018