Giriş Kayıt
Fumiko Thomas

Fumiko Thomas


Yapımcı

Fumiko Thomas, yapımcı.

Almost Married (2014), (2013) Maceraperest: Midas Kutusunun Laneti (2013), (2007) Eichmann (2007), (2014) Scintilla (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Bilim-Kurgu Yapımcı 4.7 1,700
2014 Dram Yapımcı 7.1 313
2014 Komedi Yapımcı 4.5 718

Maceraperest: Midas Kutusunun Laneti
2013 Macera Yapımcı 5.4 4,978
2007 Biyografi Yapımcı 5.9 2,770
2005 Dram Yapımcı 4.5 1,353
Dizi Altyazıları
Vikings (3,196) Supernatural (3,054) Arrow (2,403) The Flash (1,959) Supergirl (1,112) La Casa de Papel (950) Counterpart (920) Friends (754) The Protector (739) Black Mirror (678)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018