Giriş Kayıt
Fred Thomas

Fred Thomas


Kameraman

Fred Thomas, kameraman.

Single Ladies (2011), (2018) Akşam Okulu (2018), (2017) Vengeance: A Love Story (2017), (2016) Greenleaf (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Akşam Okulu
2018 Komedi Kameraman 5.6 6,124
2018 Komedi Kameraman 7.7 68,303
2017 Aksiyon Kameraman 5.2 5,086
2016 Aksiyon Kameraman 5.9 49,393
2016 Dram Kameraman 6.8 748
2016 Dram Kameraman 7.3 2,617

Özel Bir Gün
2016 Komedi Kameraman 5.6 27,160

5. Dalga
2016 Aksiyon Kameraman 5.2 87,221
2016 Suç Kameraman 7.6 5,176

Hayatımın Yolculuğu
2015 Macera Kameraman 6.3 21,285
2014 Komedi Kameraman 5.1 998

Korkunç Bir Film 5
2013 Komedi Kameraman 3.5 58,364
2013 Komedi Kameraman 7.8 20,075
2012 Dram Kameraman 7.0 85
2011 Komedi Kameraman 6.2 1,864

Ben10: Uzaylı Kovanı
2009 Macera Kameraman 4.8 2,690

Kör Nokta
2009 Biyografi Kameraman 7.7 259,082
2009 Komedi Kameraman 7.4 16,707

Vampir Günlükleri
2009 Dram Kameraman 7.7 256,063

Azmin Zaferi
2005 Biyografi Kameraman 7.6 2,385
2004 Biyografi Kameraman 6.7 3,500

Radyo
2003 Dram Kameraman 6.9 35,383

Tatlı Sahtekar
2003 Komedi Kameraman 5.5 6,315

Beni Unutma
2002 Komedi Kameraman 6.2 93,433
2001 Aksiyon Kameraman 4.6 993
2001 Dram Kameraman 7.3 729

Geyik Muhabbeti
2000 Komedi Kameraman 6.5 146,005
1999 Dram Kameraman 6.4 224
1998 Suç Kameraman 5.8 483
1998 Aksiyon Kameraman 5.4 7,639
Dizi Altyazıları
Arrow (3,062) The Flash (2,496) Vikings (2,362) Doctor Who (1,527) Outlander (1,360) Supernatural (944) Titans (915) Supergirl (874) La Casa de Papel (864) The Big Bang Theory (846)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018