Giriş Kayıt
Fred Thomas

Fred Thomas


Kameraman

Fred Thomas, kameraman.

Single Ladies (2011), (2017) Vengeance: A Love Story (2017), (2018) Night School (2018), (2016) Greenleaf (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Kameraman 5.5 4,152
2018 Komedi Kameraman 7.7 62,968
2017 Aksiyon Kameraman 5.2 4,872
2016 Aksiyon Kameraman 5.9 48,586
2016 Dram Kameraman 6.8 739
2016 Dram Kameraman 7.2 2,430

Özel Bir Gün
2016 Komedi Kameraman 5.6 26,790

5. Dalga
2016 Aksiyon Kameraman 5.2 86,535
2016 Suç Kameraman 7.6 5,093

Hayatımın Yolculuğu
2015 Macera Kameraman 6.3 21,048
2014 Komedi Kameraman 5.1 993

Korkunç Bir Film 5
2013 Komedi Kameraman 3.5 57,789
2013 Komedi Kameraman 7.8 19,916
2012 Dram Kameraman 7.0 85
2011 Komedi Kameraman 6.2 1,857

Ben10: Uzaylı Kovanı
2009 Macera Kameraman 4.9 2,642

Kör Nokta
2009 Biyografi Kameraman 7.7 257,463
2009 Komedi Kameraman 7.4 16,580

Vampir Günlükleri
2009 Dram Kameraman 7.7 254,362

Azmin Zaferi
2005 Biyografi Kameraman 7.6 2,373
2004 Biyografi Kameraman 6.7 3,482

Radyo
2003 Dram Kameraman 6.9 34,944

Tatlı Sahtekar
2003 Komedi Kameraman 5.5 6,262

Beni Unutma
2002 Komedi Kameraman 6.2 92,953
2001 Aksiyon Kameraman 4.6 987
2001 Dram Kameraman 7.3 724

Geyik Muhabbeti
2000 Komedi Kameraman 6.5 145,400
1999 Dram Kameraman 6.4 223
1998 Suç Kameraman 5.8 482
1998 Aksiyon Kameraman 5.4 7,571
Dizi Altyazıları
Daredevil (4,231) Supernatural (3,843) The Big Bang Theory (2,341) The Flash (2,278) Shameless (1,848) Better Call Saul (1,772) Arrow (1,727) Titans (1,088) A Discovery of Witches (1,062) Manifest (1,046)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018