Giriş Kayıt
Frankie Thomas

Frankie Thomas (85)


Oyuncu

Frank M. Thomas, 09 Nisan 1921 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu.

Nancy Drew... Reporter (1939), Nancy Drew: Detective (1938), (1942) The Major and the Minor (1942), (1938) Boys Town (1938) gibi yapımlarla biliniyor.

Frankie Thomas, 11 Mayıs 2006 tarihinde (85 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Frank M. Thomas
Doğum Tarihi: 09 Nisan 1921
Ölüm Tarihi: 11 Mayıs 2006
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Frankie Thomas Jr. | Frank Thomas Jr. | Frank Thom
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1942 21 Komedi Oyuncu 7.5 5,373
1941 20 Biyografi Oyuncu 7.0 960
1939 18 Suç Oyuncu 6.8 1,204
1939 18 Dram Oyuncu 7.0 273
1939 18 Dram Oyuncu 6.1 356
1939 18 Aksiyon Oyuncu 5.5 21
1939 18 Komedi Oyuncu 6.7 905
1938 17 Komedi Oyuncu 6.9 661
1938 17 Komedi Oyuncu 6.2 16
1938 17 Biyografi Oyuncu 7.3 4,677
1935 14 Dram Oyuncu 6.6 88
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019