Giriş Kayıt
Eric Thomas

Eric Thomas (61)


Kameraman

Eric Thomas, 28 Ekim 1957 Seattle, Washington, ABD doğumlu kameraman.

Edge of Honor (1991) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 28 Ekim 1957
Doğum Yeri: Seattle, Washington, ABD
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 60 Korku Kameraman 3.6 631
2010 53 Kısa Metraj Kameraman 8.0 10
1992 35 Suç Kameraman 6.8 2,818

İkiz Tepeler: Ateş Benimle Yürür
1992 35 Korku Kameraman 7.2 75,673
1991 34 Dram Kameraman 5.6 972
Dizi Altyazıları
This Is Us (2,027) American Gods (1,995) The Flash (1,654) Arrow (1,638) The Blacklist (1,496) The Passage (1,400) Vikings (1,286) Love, Death & Robots (894) Supernatural (874) The Big Bang Theory (771)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019