Giriş Kayıt
Elliot Thomas

Elliot Thomas


Kameraman

Elliot Thomas, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Dram Kameraman 6.6 83,916
2012 Macera Kameraman 7.0 534,704

Taht Oyunları
2011 Aksiyon Kameraman 9.5 1,425,673

Harry Potter ve Melez Prens
2009 Macera Kameraman 7.6 412,015

Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı
2007 Macera Kameraman 7.5 447,196

Harry Potter ve Ateş Kadehi
2005 Macera Kameraman 7.7 482,028
2002 Suç Kameraman 6.2 2,851
2001 Komedi Kameraman 5.0 589

Çikolata
2000 Dram Kameraman 7.3 167,230

Zor Tercih
1999 Dram Kameraman 7.1 19,930
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,440) This Is Us (2,435) The Flash (2,352) Star Trek: Discovery (2,226) Vikings (1,411) Gotham (1,108) The Blacklist (1,001) American Gods (979) The OA (940) Arrow (937)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019