Giriş Kayıt
Don Thomas

Don Thomas


Sesler

Don Thomas, sesler.

Ride or Die (2003), İskelet Adam (2004), (2004) Takım Çantası Cinayetleri (2004), (2004) A Boyfriend for Christmas (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Belgesel Sesler 8.0 25
2005 Sesler 6.6 465
2005 Dram Sesler 6.9 270

Ekip 49
2004 Aksiyon Sesler 6.5 52,261
2004 Romantik Sesler 6.5 2,712
2004 Western Sesler 6.0 319
2004 Komedi Sesler 6.0 986

Takım Çantası Cinayetleri
2004 Korku Sesler 5.3 7,359

İskelet Adam
2004 Aksiyon Sesler 2.2 1,808
2003 Aksiyon Sesler 4.4 692

Karanlıklar Ülkesi
2003 Aksiyon Sesler 7.0 237,635
2002 Aksiyon Sesler 4.0 320
2002 Gerilim Sesler 3.4 191
2000 Dram Sesler 3.1 1,538
2000 Korku Sesler 4.1 82

Kalabalık ve Mutlu
1996 Dram Sesler 5.2 22,758
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,960) The Flash (2,166) Star Trek: Discovery (2,054) This Is Us (2,044) Vikings (1,174) Arrow (846) The OA (833) American Gods (829) The Blacklist (799) Love, Death & Robots (705)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019