Giriş Kayıt
Cyprian Thomas

Cyprian Thomas


Kostümcü, Casting, Sanat Bölümü

Cyprian Thomas, kostümcü, casting, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Dram Kostüm Bölümü 7.5 1,154
2002 Korku Kostüm Bölümü 4.8 1,453

Gangsterler
2002 Aksiyon Sanat Bölümü 6.3 3,750

Mutluluk Sahili
1993 Dram Casting 5.7 1,769

Cennet Kulübü
1986 Komedi Kostüm Bölümü 4.9 5,392
Dizi Altyazıları
This Is Us (3,329) Supernatural (2,432) Love, Death & Robots (2,216) American Gods (1,740) The Passage (1,651) Vikings (1,622) Star Trek: Discovery (1,155) Shameless (1,060) Project Blue Book (981) The Flash (956)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019