Giriş Kayıt
Cathi Thomas

Cathi Thomas


Makyaj

Cathi Thomas, makyaj.

Mavinin Kırk Tonu (2005), A Painted House (2003), (2011) Duyguların Rengi (2011), (1996) Skandalın Adı Larry Flynt (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Duyguların Rengi
2011 Dram Makyaj 8.1 387,934

Gizli Gerçekler
2008 Suç Makyaj 7.2 33,958

Sınırları Aşmak
2005 Biyografi Makyaj 7.9 210,693

Mavinin Kırk Tonu
2005 Dram Makyaj 6.2 1,356
2003 Dram Makyaj 6.6 865
1998 Biyografi Makyaj 6.5 1,787

Skandalın Adı Larry Flynt
1996 Biyografi Makyaj 7.3 81,368
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019