Giriş Kayıt
Bobby Thomas

Bobby Thomas


Kameraman

Bobby Thomas, kameraman.

Anarşinin Evlatları (2008), Baby Daddy (2012), My Boys (2006), The Parent 'Hood (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Kameraman 7.8 38,580
2016 Dram Kameraman 7.4 5,065
2016 Komedi Kameraman 7.2 1,029
2016 Komedi Kameraman    
2014 Komedi Kameraman 4.2 877

Arınma Gecesi
2013 Korku Kameraman 5.7 180,315
2012 Komedi Kameraman 7.4 17,645

Anarşinin Evlatları
2008 Suç Kameraman 8.6 227,235
2007 Komedi Kameraman 7.4 9,481
2006 Komedi Kameraman 7.7 741
2006 Komedi Kameraman 7.4 4,527
2005 Komedi Kameraman 7.4 357
2000 Suç Kameraman 6.3 6,357
2000 Komedi Kameraman 7.3 4,998
1999 Komedi Kameraman 6.9 765

Soğuk Kalpler
1997 Suç Kameraman 4.6 870
1997 Komedi Kameraman 4.4 4,514
1995 Dram Kameraman 6.5 16,568
1994 Aksiyon Kameraman 4.0 1,543
1994 Komedi Kameraman 4.4 4,057
1993 Gerilim Kameraman 5.9 3,727

Sadece Justice
1993 Dram Kameraman 6.0 10,973
1993 Suç Kameraman 7.5 46,194

Kanca
1991 Macera Kameraman 6.7 211,495

Artık Çocuk Değiller
1991 Suç Kameraman 7.8 110,212

Manyak Polis 2
1990 Suç Kameraman 5.9 5,192
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019