Giriş Kayıt
Anthony Thomas

Anthony Thomas


Oyuncu

Anthony Thomas, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Zor Ölüm 3
1995 Aksiyon Oyuncu 7.6 331,626
1994 Suç Oyuncu 7.6 10,758
1993 Gerilim Oyuncu 5.9 3,614

Sen Nereden Çıktın?
1991 Aksiyon Oyuncu 6.3 16,332
1984 Komedi Oyuncu 6.8 5,010
Dizi Altyazıları
Daredevil (3,771) Shameless (3,673) The Big Bang Theory (3,397) Supernatural (2,651) A Discovery of Witches (2,188) Better Call Saul (1,848) Titans (1,796) Doctor Who (1,740) The Flash (1,251) La Casa de Papel (1,152)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018