Giriş Kayıt
Anthony Thomas

Anthony Thomas


Oyuncu

Anthony Thomas, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Zor Ölüm 3
1995 Aksiyon Oyuncu 7.6 333,350
1994 Suç Oyuncu 7.6 10,818
1993 Gerilim Oyuncu 5.9 3,653

Sen Nereden Çıktın?
1991 Aksiyon Oyuncu 6.3 16,491
1984 Komedi Oyuncu 6.8 5,064
Dizi Altyazıları
Arrow (3,500) Vikings (3,055) The Flash (2,743) Doctor Who (1,651) Outlander (1,425) Supergirl (1,274) Supernatural (1,105) La Casa de Papel (1,075) Titans (956) Friends (939)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018