Giriş Kayıt
Alex Thomas

Alex Thomas


Oyuncu

Alex Thomas, oyuncu.

Yeni Evli (2003) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Alex Thomas Jr.
Boyu: 1.65 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Belgesel Oyuncu 6.6 692
2011 Oyuncu 5.9 68
2008 Suç Oyuncu 3.9 36
2004 Dram Oyuncu 6.8 853
2004 Komedi Oyuncu 7.0 1,536

Yeni Evli
2003 Komedi Oyuncu 5.5 63,751
2001 Komedi Oyuncu 4.7 6,247
2001 Komedi Oyuncu 6.1 5,795
1999 Dram Oyuncu 6.3 35

Aile Reisi
1998 Animasyon Oyuncu 8.2 280,355
1998 Komedi Oyuncu 5.8 5,768
1997 Komedi Oyuncu 4.4 4,514
1996 Komedi Oyuncu 6.6 44,200
Dizi Altyazıları
American Gods (3,092) This Is Us (2,777) The Blacklist (1,509) The Passage (1,462) Arrow (1,391) Vikings (1,356) Love, Death & Robots (1,248) Supernatural (1,060) The Flash (1,007) The Big Bang Theory (770)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019