Giriş Kayıt
Théo Thivierge

Théo Thivierge


Yönetmen Asistanı

Théo Thivierge, yönetmen asistanı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Gizem Yönetmen Asistanı 5.5 428

Duygusal Hesaplar
2007 Dram Yönetmen Asistanı 6.1 1,223

Ormanın Esrarı
2006 Korku Yönetmen Asistanı 5.7 10,066
2003 Gerilim Yönetmen Asistanı 5.8 99,658
1999 Dram Yönetmen Asistanı 5.3 153
1998 Gerilim Çeşitli 5.3 194
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,523) This Is Us (2,514) The Flash (2,367) Star Trek: Discovery (2,246) Vikings (1,442) Gotham (1,158) The Blacklist (1,012) American Gods (1,004) Arrow (953) The OA (951)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019