Giriş Kayıt
Thomas Thill

Thomas Thill


Görsel Efekt

Thomas Thill, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bıçağın İki Yüzü
1998 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 223,558
1998 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 169,037

Cehennemden Daha Sıcak
1997 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 66,618

8 Kafa Çantada
1997 Komedi Görsel Efekt 5.3 8,928

İyi Geceler Öpücüğü
1996 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 67,151

Karga 2
1996 Aksiyon Görsel Efekt 4.6 17,826

Kurtuluş Günü
1996 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 490,788
1995 Aksiyon Görsel Efekt 2.5 3,748
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019