Giriş Kayıt
Sébastien Thiery

Sébastien Thiery


Oyuncu, Yönetmen, Senarist

Sébastien Thiery, oyuncu, yönetmen, senarist.

Diğer Bir İsmi: Sébastien Thierry | Sebastian Thiery | Sébastien T
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yönetmen
Senarist
Oyuncu
4.7 330
2014 Komedi Oyuncu 5.2 147

Aşkın Renkleri
2011 Komedi Oyuncu 6.6 11,645
2004 Komedi Oyuncu 5.8 11,723

24 Saat
2003 Aksiyon Oyuncu 5.3 3,835
2002 Suç Oyuncu 6.9 2,751
2002 Biyografi Oyuncu 7.0 1,171

Taksi 2
2000 Aksiyon Oyuncu 6.5 46,505
2000 Dram Oyuncu 7.7 3,839
2000 Komedi Oyuncu 6.1 921
1999 Biyografi Oyuncu 6.7 512

Taksi
1998 Aksiyon Oyuncu 7.0 70,001
1998 Komedi Oyuncu 6.6 124
Dizi Altyazıları
Vikings (4,351) Arrow (3,093) The Flash (2,615) Supernatural (1,770) Titans (1,707) Doctor Who (1,669) Outlander (1,483) The Big Bang Theory (1,258) The Gifted (1,163) La Casa de Papel (1,132)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018