Giriş Kayıt
Ingrid Thier

Ingrid Thier


Makyaj

Ingrid Thier, makyaj.

İltica Planı (1984), Lili Marleen (1981), Manta, Manta (1991), Just a Gigolo (1978) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1998 Suç Makyaj 6.6 1,250
1991 Komedi Makyaj 5.6 3,710

İltica Planı
1984 Komedi Makyaj 6.5 10,044
1981 Dram Makyaj 7.2 3,267
1978 Dram Makyaj 5.7 689
1976 Aksiyon Makyaj 5.5 189

Olay Yeri
1970 Suç Makyaj 7.2 2,082
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,233) This Is Us (2,528) American Gods (2,352) Gotham (1,975) Vikings (1,286) Star Trek: Discovery (1,150) The Flash (1,090) The Blacklist (929) Into the Badlands (899) The OA (663)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019