Giriş Kayıt
Tracy Thielen

Tracy Thielen (43)


Tracy Lawrence Thielen, 13 Mayıs 1963 Los Angeles, California, ABD doğumlu

Elm Sokağında Kabus 5: Hayal Çocuk (1989), (1994) Ucuz Roman (1994), (1997) Jackie Brown (1997), (1996) Gün Batımından Şafağa (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

Tracy Thielen, 20 Haziran 2006 tarihinde (43 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Tracy Lawrence Thielen
Doğum Tarihi: 13 Mayıs 1963
Ölüm Tarihi: 20 Haziran 2006
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sessiz Ve Derinden
2001 38 Komedi Taşıma Bölümü 6.9 140,179

Hiç Hesapta Yokken
1998 35 Komedi Taşıma Bölümü 6.3 42,778

Aile Bağları
1997 34 Dram Taşıma Bölümü 6.0 4,767
1997 34 Suç Taşıma Bölümü 7.5 277,453

Çığlık
1996 33 Korku Taşıma Bölümü 7.2 258,124

Gün Batımından Şafağa
1996 33 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.2 257,330

Tehlikeli Bekleyiş
1995 32 Dram Taşıma Bölümü 6.3 11,921

Elveda Las Vegas
1995 32 Dram Taşıma Bölümü 7.5 105,827
1995 32 Dram Taşıma Bölümü 6.4 17

Ucuz Roman
1994 31 Suç Taşıma Bölümü 8.9 1,613,790

Sosyeteden İnsan Manzaraları
1993 30 Komedi Taşıma Bölümü 7.7 39,285

Elm Sokağında Kabus 5: Hayal Çocuk
1989 26 Fantastik Taşıma Bölümü 5.1 36,157
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019