Giriş Kayıt
James Thibodeau

James Thibodeau


Kameraman

James Thibodeau, kameraman.

The Hunt for the BTK Killer (2005), Homeless to Harvard: The Liz Murray Story (2003), (2017) The Mist (2017), (2007) Kar Melekleri (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Kameraman 5.4 16,913
2012 Komedi Kameraman 5.4 373

Yabancı
2008 Aksiyon Kameraman 6.3 68,046

Kar Melekleri
2007 Dram Kameraman 6.9 11,672
2006 Dram Kameraman 6.6 868

Karavan Parki Cocuklari
2006 Komedi Kameraman 7.3 11,123
2006 Suç Kameraman 6.1 581

Vampir Yarasalar
2005 Korku Kameraman 4.3 1,213
2005 Biyografi Kameraman 5.8 1,175

Suzanne?in Günlüğü
2005 Dram Kameraman 6.6 1,108
2004 Dram Kameraman 7.7 2,871
2004 Dram Kameraman 6.0 1,200
2003 Biyografi Kameraman 7.3 3,336
2003 Dram Kameraman 5.7 533

Ölüm Bizi Gözetliyor
2002 Korku Kameraman 5.6 10,999
2002 Dram Kameraman 6.9 2,060

Tedavi
2002 Dram Kameraman 6.6 876
2002 Dram Kameraman 6.5 770
2002 Dram Kameraman 5.6 554
2001 Dram Kameraman 5.4 238

Suyun Ağırlığı
2000 Suç Kameraman 5.9 8,361
1997 Komedi Kameraman 7.1 3,599
1997 Aksiyon Kameraman 8.0 1,949
1997 Macera Kameraman 7.4 5,633
1997 Macera Kameraman 7.8 315
1996 Komedi Kameraman 5.2 4,933
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018