Giriş Kayıt
Joseph E. Thibo

Joseph E. Thibo (3)


Kameraman

Joseph E. Thibo, 22 Temmuz 2015 doğumlu kameraman.

Fedai (1978), Harry and Walter Go to New York (1976), New York New York (1977), (1984) Hayalet Avcıları (1984) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 22 Temmuz 2015
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Çılgın Marslılar
1996 Komedi Kameraman 6.3 191,690

Suikast Çemberi
1995 Aksiyon Kameraman 6.3 70,858

Batman Daima
1995 Aksiyon Kameraman 5.4 214,462

Ölü Adam
1995 Dram Kameraman 7.7 81,555
1994 Komedi Kameraman 5.3 5,454

Çıplak Silah 3
1994 Aksiyon Kameraman 6.5 86,636
1993 Dram Kameraman 6.4 353
1992 Komedi Kameraman 5.8 1,105

Dur! Yoksa Annem Ateş Edecek
1992 Aksiyon Kameraman 4.1 35,138

Çıplak Silah 2
1991 Aksiyon Kameraman 6.9 93,844
1991 Suç Kameraman 6.5 7,236

Anaokulu Polisi
1990 Aksiyon Kameraman 6.1 121,601

Birşey Söyle
1989 Komedi Kameraman 7.4 74,603

Belaya Koşanlar
1989 Aksiyon Kameraman 6.1 2,881

Casus Aile
1988 Dram Kameraman 6.0 4,376

Karanlıklar Prensi
1987 Korku Kameraman 6.7 30,793

Kasabanın Cadıları
1987 Komedi Kameraman 6.5 54,889
1986 Komedi Kameraman 5.9 8,821

Maske
1985 Biyografi Kameraman 7.2 23,279

Polis Akademisi 2: İlk Görev
1985 Komedi Kameraman 5.7 45,499

Hayalet Avcıları
1984 Komedi Kameraman 7.8 313,666
1983 Biyografi Kameraman 6.7 5,012
1982 Biyografi Kameraman 7.4 6,133
1982 Komedi Kameraman 5.8 10,111

Maskeli süvari
1981 Aksiyon Kameraman 5.0 1,578

Hayata dönüs
1980 Dram Kameraman 7.4 1,277

Yumruk
1978 Dram Kameraman 6.4 6,327

Fedai
1978 Dram Kameraman 5.8 4,054
1977 Dram Kameraman 6.7 15,717
1977 Gerilim Kameraman 7.0 462
1976 Suç Kameraman 5.4 784
1974 Aksiyon Kameraman 6.6 2,180

Kanlı Topraklar
1973 Dram Kameraman 6.5 5,168

Ölüm Treni
1973 Aksiyon Kameraman 7.4 5,046
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018