Giriş Kayıt
Michel Thibault

Michel Thibault


Sanat Bölümü

Michel Thibault, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Sanat Bölümü 6.7 164
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 4.8 1,095

Beyaz Saray Düştü
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 188,460

Yaşam Şifresi
2011 Gizem Sanat Bölümü 7.5 443,904
2001 Korku Sanat Bölümü 5.6 1,246
Dizi Altyazıları
Vikings (11,888) True Detective (5,218) The Punisher (4,881) Luther (3,156) The Big Bang Theory (2,869) Supernatural (2,861) Gotham (1,982) Project Blue Book (1,976) The Flash (1,975) The Blacklist (1,801)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019