Giriş Kayıt
Marie-France Thibault

Marie-France Thibault


Makyaj

Marie-France Thibault, makyaj.

Bir Kadın (1988), Umutlar Ülkesi (2004), (2012) Aşk (2012), (1996) Sahte Kahraman (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Komedi Makyaj 5.7 11,594

Popüler
2012 Komedi Makyaj 6.9 10,567

Aşk
2012 Dram Makyaj 7.9 83,329
2009 Suç Makyaj 7.7 713

Tehlikeli Kadınlar
2008 Dram Makyaj 6.8 6,368
2007 Komedi Makyaj 7.7 491
2005 Suç Makyaj 7.1 47

Umutlar Ülkesi
2004 Dram Makyaj 5.4 1,124
2000 Dram Makyaj 6.5 95
1999 Komedi Makyaj 5.3 759
1997 Komedi Makyaj 7.3 40

Sahte Kahraman
1996 Dram Makyaj 7.3 2,420

Bir Kadın
1988 Biyografi Makyaj 7.3 5,571
Dizi Altyazıları
Vikings (11,888) True Detective (5,218) The Punisher (4,881) Luther (3,156) The Big Bang Theory (2,869) Supernatural (2,861) Gotham (1,982) Project Blue Book (1,976) The Flash (1,975) The Blacklist (1,801)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019