Giriş Kayıt
Dandy Thibaudeau

Dandy Thibaudeau


Yönetmen Asistanı

Dandy Thibaudeau, yönetmen asistanı.

Ölüyü Uyandırmak (2000), Kızılmaske (2009), The Hound of the Baskervilles (2000), The Case of the Whitechapel Vampire (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kızılmaske
2009 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.8 1,782

Beni Orada Arama
2007 Biyografi Yönetmen Asistanı 7.0 53,418

Hayatımın Maçı
2005 Dram Yönetmen Asistanı 7.5 25,354

Hep Seni Aradım
2004 Dram Yönetmen Asistanı 7.0 49,533

Terminal
2004 Komedi Yönetmen Asistanı 7.3 357,585

Yarından Sonra
2004 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.4 377,763

İnsan Lekesi
2003 Dram Yönetmen Asistanı 6.3 27,688
2002 Gizem Yönetmen Asistanı 6.3 666
2000 Suç Yönetmen Asistanı 6.1 939

Ölüyü Uyandırmak
2000 Dram Yönetmen Asistanı 6.6 6,384

Yılan Gözler
1998 Suç Yönetmen Asistanı 6.0 70,554
Film Altyazıları
Hunter Killer (7,431) A Star Is Born (4,296) Suspiria (3,305) Ashes in the Snow (2,868) Keepers (2,382) Bohemian Rhapsody (2,015) First Man (1,733) Museo (1,431) Venom (1,232) Replicas (1,147)
Dizi Altyazıları
True Detective (13,657) Vikings (5,398) The Big Bang Theory (1,838) The Flash (1,592) Black Mirror (1,563) The Blacklist (1,265) Outlander (1,251) Peaky Blinders (1,121) La casa de papel (1,119) Friends (1,027)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019