Giriş Kayıt
Jean-Baptiste Thibaud

Jean-Baptiste Thibaud


Kameraman

Jean-Baptiste Thibaud, kameraman.

Yeni Protokol (2008), (2000) Kızıl Nehirler (2000), (2003) Havuz (2003), (2001) İş Yok Zaman Çok (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Biyografi Kameraman 5.9 689
2014 Dram Kameraman 6.1 1,338
2014 Komedi Kameraman 5.6 678
2013 Komedi Kameraman 4.1 371

Küçk Şeyler
2013 Dram Kameraman 5.6 124
2013 Kameraman 6.0 910

Bir Kadının Gözyaşı
2012 Dram Kameraman 6.1 3,328
2012 Kameraman 6.2 27
2012 Komedi Kameraman 5.4 1,322

Av
2011 Aksiyon Kameraman 6.7 4,533

Gececi
2011 Dram Kameraman 6.4 567
2011 Kameraman 6.8 38

The Blonde with Bare Breasts
2010 Kameraman 6.0 523

Annemi Suçla
2009 Dram Kameraman 5.7 266
2009 Komedi Kameraman 5.8 1,669

Müşteri
2008 Dram Kameraman 6.0 982

Yeni Protokol
2008 Dram Kameraman 6.1 800
2008 Dram Kameraman 6.0 248
2008 Suç Kameraman 8.4 293
2006 Komedi Kameraman 5.6 583
2006 Suç Kameraman 4.1 169

Havada Aşk Var
2005 Komedi Kameraman 6.9 2,090

Mathieu İçin
2005 Suç Kameraman 7.0 2,158
2005 Macera Kameraman 5.4 427

Korsikalı
2004 Aksiyon Kameraman 5.8 3,286

Gizli Ajanlar
2004 Suç Kameraman 5.5 4,077

Havuz
2003 Dram Kameraman 6.8 38,650

Gizli Tarikat
2003 Korku Kameraman 3.3 621

Gönül Çelen
2003 Komedi Kameraman 4.6 1,877

Sınırsız Kentte
2002 Dram Kameraman 7.3 1,754
2002 Komedi Kameraman 4.0 694

Geçmişi Olmayan Adam
2002 Aksiyon Kameraman 7.9 463,875
2002 Aksiyon Kameraman 3.3 648
2002 Suç Kameraman 5.5 371

İş Yok Zaman Çok
2001 Dram Kameraman 7.4 4,438

Müzedeki Hayalet
2001 Gizem Kameraman 4.4 4,281
2001 Komedi Kameraman 5.4 2,293

Asker Koğuşu
2001 Dram Kameraman 7.5 1,438

Kızıl Nehirler
2000 Suç Kameraman 6.9 53,284
2000 Suç Kameraman 6.4 623
2000 Suç Kameraman 6.3 617

Bir Tat Meselesi
2000 Suç Kameraman 7.0 1,486

Asteriks Ve Oburiks Sezar'a Karşı
1999 Macera Kameraman 5.9 35,132

Bir Daha Asla
1996 Dram Kameraman 4.7 117
1992 Aksiyon Kameraman 4.7 337
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018