Giriş Kayıt
Harvey F. Thew

Harvey F. Thew (63)


Senarist

Harvey Francis Thew, 04 Temmuz 1883 Vernon Center, Minnesota, ABD doğumlu senarist.

Halk Düşmanı (1931), She Done Him Wrong (1933), Operator 13 (1934), The Trail of the Lonesome Pine (1936) gibi yapımlarla biliniyor.

Harvey F. Thew, 06 Kasım 1946 tarihinde (63 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Harvey Francis Thew
Doğum Tarihi: 04 Temmuz 1883
Ölüm Tarihi: 06 Kasım 1946
Doğum Yeri: Vernon Center, Minnesota, ABD
Diğer Bir İsmi: Harvey Thew | Harvey They
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1936 53 Dram Senarist 6.9 908
1934 51 Aksiyon Senarist 7.5 2,176
1934 51 Dram Senarist 6.2 273
1934 51 Gizem Senarist 6.3 396
1934 51 Dram Senarist 7.7 1,166

Karyoka
1933 50 Komedi Senarist 6.7 3,006
1933 50 Komedi Senarist 6.5 4,880
1932 49 Biyografi Senarist 6.5 252
1932 49 Dram Senarist 7.0 795
1931 48 Dram Senarist 6.5 471

Halk Düşmanı
1931 48 Aksiyon Senarist 7.7 15,777
1930 47 Suç Senarist 6.4 381
1930 47 Komedi Senarist 7.9 32
1930 47 Komedi Senarist 6.5 171
1929 46 Dram Senarist 7.3 7
1924 41 Senarist    
1924 41 Komedi Senarist    
1920 37 Gizem Senarist    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019