Giriş Kayıt
Michael Theurer

Michael Theurer


Görsel Efekt

Michael Theurer, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Acil Teslimat
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 103,841

Zindan Adası
2010 Gizem Görsel Efekt 8.1 963,277
2009 Kısa Metraj Görsel Efekt 7.5 49

Ev Hapsi
2008 Korku Görsel Efekt 5.5 11,319
2008 Dram Görsel Efekt 7.1 1,938

Barışçı
1997 Aksiyon Çeşitli 5.9 50,131

Schindler'in Listesi
1993 Biyografi Çeşitli 8.9 1,040,178
1991 Aksiyon Çeşitli 5.9 7,165
- Bilim-Kurgu Görsel Efekt    
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (2,028) Arrow (1,641) Outlander (1,284) Supernatural (1,138) Better Call Saul (976) The Last Ship (929) La Casa de Papel (926) Titans (909) Doctor Who (816) Kidding (674)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018