Giriş Kayıt
Michael Theurer

Michael Theurer


Görsel Efekt

Michael Theurer, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Acil Teslimat
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 104,318

Zindan Adası
2010 Gizem Görsel Efekt 8.1 978,318
2009 Kısa Metraj Görsel Efekt 7.5 49

Ev Hapsi
2008 Korku Görsel Efekt 5.5 11,417
2008 Dram Görsel Efekt 7.1 1,947

Barışçı
1997 Aksiyon Çeşitli 5.9 50,579

Schindler'in Listesi
1993 Biyografi Çeşitli 8.9 1,056,847
1991 Aksiyon Çeşitli 5.9 7,225
- Bilim-Kurgu Görsel Efekt    
Dizi Altyazıları
True Detective (7,378) Vikings (3,784) Shameless (2,658) The Punisher (1,499) The Flash (1,442) Arrow (1,364) Outlander (1,363) The Big Bang Theory (1,301) Supernatural (1,144) Black Mirror (1,109)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019