Giriş Kayıt
Benoît Theunissen

Benoît Theunissen


Kameraman

Benoît Theunissen, kameraman.

Daens (1992), Je fais le mort (2013), (2015) Love (2015), (2018) Mandy (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Kameraman 6.7 23,560
2018 Komedi Kameraman 3.8 65
2017 Biyografi Kameraman 6.4 4,886
2017 Komedi Kameraman 5.3 1,806

Elveda Almanya
2017 Komedi Kameraman 6.5 752

Derin Sular
2017 Dram Kameraman 5.3 4,346

Aşk Notları
2016 Dram Kameraman 6.4 941

Kayıp Şehir Z
2016 Aksiyon Kameraman 6.6 61,775
2016 Komedi Kameraman 6.2 987
2016 Komedi Kameraman 4.0 153
2015 Komedi Kameraman 5.7 3,080
2015 Dram Kameraman 6.0 32,372
2015 Kameraman 5.9 654
2015 Aksiyon Kameraman 6.1 16,969

İnsanlıktan Uzakta
2014 Dram Kameraman 7.2 5,547
2014 Komedi Kameraman 5.3 135
2014 Dram Kameraman 6.3 1,301

Tedavi
2014 Gizem Kameraman 7.2 6,883
2014 Dram Kameraman 5.7 6,459
2014 Komedi Kameraman 5.4 240
2013 Gerilim Kameraman 5.7 389
2013 Komedi Kameraman 5.1 398
2013 Dram Kameraman 5.8 1,666
2013 Komedi Kameraman 5.9 757

Büyük Yarış
2013 Komedi Kameraman 5.9 508

Günlerin Köpüğü
2013 Komedi Kameraman 6.5 13,736
2013 Komedi Kameraman 4.3 526
2012 Dram Kameraman 5.3 1,056

Asteriks ve Oburiks Gizli Görevde
2012 Macera Kameraman 5.3 11,260
2012 Komedi Kameraman 5.7 49
2011 Komedi Kameraman 5.4 357
2011 Dram Kameraman 4.7 150

Şeytanın Yüzü
2011 Dram Kameraman 5.8 3,449
2011 Dram Kameraman 6.9 21
2011 Suç Kameraman 4.1 1,958
2010 Macera Kameraman 5.0 20
2010 Dram Kameraman 5.5 149
2010 Komedi Kameraman 4.2 548

Mukemmel Randevu
2010 Komedi Kameraman 5.8 1,350

Müşteri
2008 Dram Kameraman 6.0 982

Devlet Sırrı
2008 Gerilim Kameraman 6.4 3,041
2008 Biyografi Kameraman 6.3 666

Senden Başka
2007 Komedi Kameraman 5.9 353

Arkadaşım Tilki
2007 Macera Kameraman 7.0 3,420

Yeni Ailem
2007 Dram Kameraman 6.6 701

Hayatta İki Kez
2006 Komedi Kameraman 5.9 586
2006 Kameraman 5.3 218
2006 Biyografi Kameraman 6.4 90,862
2006 Suç Kameraman 4.1 169
2005 Komedi Kameraman 6.4 1,165
2005 Dram Kameraman 6.1 222

Kurtlar İmparatorluğu
2005 Aksiyon Kameraman 5.9 10,361

Gün Batmadan
2004 Dram Kameraman 8.1 200,117

Deniz Yükselince
2004 Komedi Kameraman 6.8 656

Herkes Kendi Yoluna
2003 Komedi Kameraman 6.9 4,501
2003 Suç Kameraman 6.9 1,032

Ne Lehte, Ne Aleyhte
2003 Suç Kameraman 6.5 1,703

Öldüren Kadın
2002 Suç Kameraman 6.3 31,118

Yamakasi
2001 Aksiyon Kameraman 6.1 9,986
2001 Dram Kameraman 7.2 254
2001 Komedi Kameraman 6.3 2,874
1999 Kameraman 5.5 45

Dokuzuncu Kapı
1999 Gizem Kameraman 6.7 150,875

Genç Kız Ve Kral
1999 Komedi Kameraman 6.7 33,600

Jeanne D'arc
1999 Macera Kameraman 6.4 60,208
1999 Aile Kameraman 6.3 832

Sekizinci Gün
1996 Komedi Kameraman 7.6 8,167
1995 Komedi Kameraman 6.6 67
1994 Biyografi Kameraman 6.9 5,708
1993 Müzik Kameraman 6.3 64
1992 Biyografi Kameraman 7.6 3,470

Köprü Üstü Aşıkları
1991 Dram Kameraman 7.6 10,348
1991 Dram Kameraman 6.4 324
1989 Komedi Kameraman 6.1 403
1988 Dram Kameraman 7.0 285
1985 Komedi Kameraman 7.5 5,666

Arşimed'in Hareminde Çay
1985 Dram Kameraman 7.0 358
1983 Dram Kameraman 6.8 138
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018