Giriş Kayıt
Jack Thetford

Jack Thetford


Kameraman, Görsel Efekt

Jack Thetford, kameraman, görsel efekt.

Yaratığın Dönüşü (1986), All Night Long (1962), (1983) Kara Şato (1983), (1969) Göklerde Vuruşanlar (1969) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yaratığın Dönüşü
1986 Aksiyon Kameraman 8.4 587,043
1985 Macera Kameraman 6.2 10,454

Super Kız
1984 Aksiyon Görsel Efekt 4.4 16,499

Kara Şato
1983 Fantastik Kameraman 6.1 27,118
1978 Aksiyon Kameraman 7.3 144,969
1976 Macera Kameraman 7.1 2,230

Göklerde Vuruşanlar
1969 Aksiyon Kameraman 7.0 18,578
1962 Dram Kameraman 7.1 809
Film Altyazıları
Hunter Killer (7,431) A Star Is Born (4,296) Suspiria (3,305) Ashes in the Snow (2,868) Keepers (2,382) Bohemian Rhapsody (2,015) First Man (1,733) Museo (1,431) Venom (1,232) Replicas (1,147)
Dizi Altyazıları
True Detective (13,657) Vikings (5,398) The Big Bang Theory (1,838) The Flash (1,592) Black Mirror (1,563) The Blacklist (1,265) Outlander (1,251) Peaky Blinders (1,121) La casa de papel (1,119) Friends (1,027)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019