Giriş Kayıt
Jack Thetford

Jack Thetford


Kameraman, Görsel Efekt

Jack Thetford, kameraman, görsel efekt.

Yaratığın Dönüşü (1986), All Night Long (1962), (1983) Kara Şato (1983), (1969) Göklerde Vuruşanlar (1969) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yaratığın Dönüşü
1986 Aksiyon Kameraman 8.4 581,251
1985 Macera Kameraman 6.1 9,913

Super Kız
1984 Aksiyon Görsel Efekt 4.4 16,342

Kara Şato
1983 Fantastik Kameraman 6.1 26,850
1978 Aksiyon Kameraman 7.3 143,685
1976 Macera Kameraman 7.1 2,177

Göklerde Vuruşanlar
1969 Aksiyon Kameraman 7.0 18,437
1962 Dram Kameraman 7.1 793
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018