Giriş Kayıt
Bryan Thetford

Bryan Thetford


Set Dekoratörü

Bryan Thetford, set dekoratörü.

The Mentalist (2008), Terminator: Sarah Connor Günlükleri (2008), Macgyver 1 (1985), The Pretender (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Suç Set Dekoratörü 8.1 148,109

Terminator: Sarah Connor Günlükleri
2008 Aksiyon Set Dekoratörü 7.7 54,232
2006 Aksiyon Set Dekoratörü 8.1 7,353
2006 Dram Set Dekoratörü 6.7 914
2006 Suç Set Dekoratörü 8.7 580,747
2004 Komedi Set Dekoratörü 7.1 1,213
1999 Suç Set Dekoratörü 8.9 921
1996 Suç Set Dekoratörü 7.3 3,032
1996 Dram Set Dekoratörü 7.5 13,640
1989 Komedi Set Dekoratörü 4.3 1,098
1989 Dram Set Dekoratörü 7.4 305
1988 Suç Set Dekoratörü 7.3 1,656

Macgyver 1
1985 Aksiyon Set Dekoratörü 7.7 31,767

Flamingo Yolu
1982 Dram Set Dekoratörü 6.8 261

Dallas 1
1978 Dram Set Dekoratörü 7.0 9,914
Dizi Altyazıları
Origin (3,086) Narcos: Mexico (2,691) The Big Bang Theory (1,903) Titans (1,902) Supernatural (1,732) Doctor Who (1,499) The Last Ship (1,233) Outlander (1,179) The Last Kingdom (1,050) The Flash (913)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018