Giriş Kayıt
Bryan Thetford

Bryan Thetford


Set Dekoratörü

Bryan Thetford, set dekoratörü.

The Mentalist (2008), Terminator: Sarah Connor Günlükleri (2008), Macgyver 1 (1985), The Pretender (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Suç Set Dekoratörü 8.1 149,389

Terminator: Sarah Connor Günlükleri
2008 Aksiyon Set Dekoratörü 7.7 54,447
2006 Aksiyon Set Dekoratörü 8.1 7,407
2006 Dram Set Dekoratörü 6.7 920
2006 Suç Set Dekoratörü 8.7 585,793
2004 Komedi Set Dekoratörü 7.1 1,217
1999 Suç Set Dekoratörü 8.9 924
1996 Suç Set Dekoratörü 7.3 3,085
1996 Dram Set Dekoratörü 7.5 13,738
1989 Komedi Set Dekoratörü 4.3 1,114
1989 Dram Set Dekoratörü 7.4 319
1988 Suç Set Dekoratörü 7.3 1,684

Macgyver 1
1985 Aksiyon Set Dekoratörü 7.7 32,044

Flamingo Yolu
1982 Dram Set Dekoratörü 6.8 270

Dallas 1
1978 Dram Set Dekoratörü 7.0 10,010
Dizi Altyazıları
Vikings (10,571) True Detective (4,802) The Punisher (4,154) Luther (2,963) The Big Bang Theory (2,377) Supernatural (2,337) The Flash (1,873) Project Blue Book (1,727) Gotham (1,672) The Blacklist (1,517)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019