Giriş Kayıt
Valerie Thery-Hamel

Valerie Thery-Hamel


Makyaj

Valerie Thery-Hamel, makyaj.

Umut Limanı (2011), La cage dorée (2013), Çılgın Polis (2006), La guerre des boutons (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Makyaj 4.9 278
2015 Komedi Makyaj 6.2 441
2014 Makyaj 7.0 1,313
2014 Komedi Makyaj 5.4 328

Güzel ve Çirkin
2014 Fantastik Makyaj 6.4 17,404
2013 Komedi Makyaj 7.3 8,931

İlk Aşkım
2012 Dram Makyaj 6.1 1,069
2011 Macera Makyaj 6.5 1,488

Umut Limanı
2011 Komedi Makyaj 7.2 17,966
2011 Dram Makyaj 5.7 147

Sarah'ın Anahtarı
2010 Dram Makyaj 7.5 14,773
2010 Dram Makyaj 6.7 173

68 Kuşağı
2008 Dram Makyaj 6.6 519

Hayatta İki Kez
2006 Komedi Makyaj 5.9 586
2006 Dram Makyaj 5.7 512

Çılgın Polis
2006 Komedi Makyaj 6.3 1,765

Kutsal Bakire
2004 Dram Makyaj 5.0 4,068

The 11 Commandments
2004 Komedi Makyaj 4.6 1,992

Yamakasi
2001 Aksiyon Makyaj 6.1 9,995
1989 Komedi Makyaj 7.0 592
- Komedi Makyaj 5.7 106
Dizi Altyazıları
Origin (3,401) Narcos: Mexico (2,774) The Big Bang Theory (2,003) Titans (1,961) Supernatural (1,808) Doctor Who (1,562) The Last Ship (1,301) Outlander (1,221) The Last Kingdom (1,180) The Flash (1,023)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018