Giriş Kayıt
Margot Therre

Margot Therre


Sanat Bölümü

Margot Therre, sanat bölümü.

(2002) Kazara Zengin (2002), (2000) 28 Gün (2000), (1999) Tatlı ve Alçak (1999), (2002) Hollywoodvari Bir Son (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Aşka İki Hafta
2002 Komedi Sanat Bölümü 6.1 96,643

Kazara Zengin
2002 Komedi Sanat Bölümü 5.8 124,757

Hollywoodvari Bir Son
2002 Komedi Sanat Bölümü 6.6 24,140

Smoochy'ye Ölüm
2002 Komedi Sanat Bölümü 6.4 36,935

Akrebin Laneti
2001 Komedi Sanat Bölümü 6.8 35,367

Küçük Nicky
2000 Komedi Sanat Bölümü 5.3 89,948

28 Gün
2000 Komedi Sanat Bölümü 6.0 39,756

Tatlı ve Alçak
1999 Komedi Sanat Bölümü 7.3 30,214

Güçlüler Bölgesi
1997 Suç Sanat Bölümü 6.9 78,097

Tutku Gülleri
1996 Romantik Sanat Bölümü 6.1 7,435

Uç Noktalar
1996 Suç Sanat Bölümü 6.1 15,781

Ölüm Yolunda
1995 Suç Sanat Bölümü 7.5 81,587

Baba 3
1990 Suç Sanat Bölümü 7.6 320,370

Dişi Şeytan
1989 Komedi Sanat Bölümü 5.5 14,502

Çılgın Madonna
1985 Komedi Sanat Bölümü 5.9 18,685
Film Altyazıları
Hunter Killer (7,431) A Star Is Born (4,296) Suspiria (3,305) Ashes in the Snow (2,868) Keepers (2,382) Bohemian Rhapsody (2,015) First Man (1,733) Museo (1,431) Venom (1,232) Replicas (1,147)
Dizi Altyazıları
True Detective (13,657) Vikings (5,398) The Big Bang Theory (1,838) The Flash (1,592) Black Mirror (1,563) The Blacklist (1,265) Outlander (1,251) Peaky Blinders (1,121) La casa de papel (1,119) Friends (1,027)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019