Giriş Kayıt
Johan Theron

Johan Theron


Sesler

Johan Theron, sesler.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Komedi Sesler 6.6 62
2001 Dram Sesler 5.6 314

Tahrip Gücü Yüksek
2001 Aksiyon Sesler 4.7 154
1999 Aksiyon Sesler 6.8 3,550
1999 Suç Sesler 6.8 324

Kara Maske
1996 Aksiyon Sesler 6.1 10,292
Dizi Altyazıları
Vikings (12,133) The Punisher (5,700) True Detective (3,908) Supernatural (3,216) The Big Bang Theory (3,213) Luther (2,511) Gotham (2,293) The Blacklist (1,780) Star Trek: Discovery (1,684) Project Blue Book (1,624)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019