Giriş Kayıt
Johan Theron

Johan Theron


Sesler

Johan Theron, sesler.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Komedi Sesler 6.6 62
2001 Dram Sesler 5.6 312

Tahrip Gücü Yüksek
2001 Aksiyon Sesler 4.7 154
1999 Aksiyon Sesler 6.9 3,514
1999 Suç Sesler 6.8 324

Kara Maske
1996 Aksiyon Sesler 6.1 10,168
Dizi Altyazıları
Origin (3,086) Narcos: Mexico (2,691) The Big Bang Theory (1,903) Titans (1,902) Supernatural (1,732) Doctor Who (1,499) The Last Ship (1,233) Outlander (1,179) The Last Kingdom (1,050) The Flash (913)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018