Giriş Kayıt
Pierre Thériault

Pierre Thériault (56)


Yapım Yöneticisi, Editör, Görsel Efekt

Pierre Thériault, 01 Kasım 1962 L'Assomption, Québec, Kanada doğumlu yapım yöneticisi, editör, görsel efekt.

Sınırsızlar Kulubü (2013), Big Little Lies (2017), Yeniden Başla (2015), Genç Victoria (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Kasım 1962
Doğum Yeri: L'Assomption, Québec, Kanada
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 55 Dram Yapım Yöneticisi 6.5 120

İyi Polis Kötü Polis 2
2017 55 Aksiyon Yapım Yöneticisi
Editorial Department
6.7 2,984
2017 Suç Yapım Yöneticisi 8.6 88,627

Alt Tarafı Dünyanın Sonu
2016 54 Dram Yapım Yöneticisi 6.9 16,835
2016 54 Dram Yapım Yöneticisi 6.6 1,023
2016 54 Dram Yapım Yöneticisi 6.7 163
2016 54 Dram Yapım Yöneticisi 5.9 104

Yeniden Başla
2015 53 Dram Yapım Yöneticisi 7.0 73,558
2015 53 Biyografi Yapım Yöneticisi 5.9 2,884
2015 53 Dram Yapım Yöneticisi 7.3 423
2014 52 Aksiyon Yapım Yöneticisi
Çeşitli
4.6 11,152

Ana
2014 52 Dram Yapım Yöneticisi
Çeşitli
8.1 40,877
2014 52 Aksiyon Yapım Yöneticisi
Çeşitli
4.8 1,080
2014 52 Dram Yapım Yöneticisi 5.4 128

Güzelliğin Hanedanlığı
2014 52 Dram Yapım Yöneticisi 5.5 1,032
2014 52 Komedi Yapım Yöneticisi 6.0 206

Tom Çiftlikte
2013 51 Dram Yapım Yöneticisi 7.0 13,169

Sınırsızlar Kulubü
2013 51 Biyografi Yapım Yöneticisi 8.0 389,325

Koloni
2013 51 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.3 39,801
2012 50 Dram Yapım Yöneticisi 7.7 14,900
2012 50 Komedi Yapım Yöneticisi 4.7 148
2012 50 Suç Yapım Yöneticisi 5.9 389

Siyanür
2012 50 Dram Yapım Yöneticisi 6.1 170
2011 49 Komedi Yapım Yöneticisi 5.1 255

Ruh Eşim
2011 49 Dram Yapım Yöneticisi 7.4 13,334
2011 49 Romantik Yapım Yöneticisi 5.3 173
2010 48 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.5 129

Canım Komşularım
2010 48 Dram Yapım Yöneticisi 5.9 4,764

Bir Katedralin Öyküsü
2010 Dram Yapım Yöneticisi 8.1 25,824
2010 48 Dram Yapım Yöneticisi 6.9 92

Genç Victoria
2009 47 Biyografi Yapım Yöneticisi 7.3 52,423
2009 47 Komedi Yapım Yöneticisi 6.8 5,377
2009 47 Komedi Yapım Yöneticisi 5.3 244
2008 46 Komedi Yapım Yöneticisi 5.6 483

Annemiz Kuaförde
2008 46 Dram Yapım Yöneticisi 7.1 834

Kaynak
2006 44 Dram Editorial Department 7.3 212,576

İyi Polis Kötü Polis
2006 44 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.9 10,837
2006 44 Bilim-Kurgu Yapım Yöneticisi 4.2 1,450
2006 44 Dram Yapım Yöneticisi 6.3 191

İnsan Tacirleri
2005 Suç Yapım Yöneticisi 7.6 6,235
2004 42 Dram Yapım Yöneticisi 5.0 188

Korkunç Tuzak
2004 42 Komedi Görsel Efekt 4.6 4,310
2004 42 Korku Yapım Yöneticisi
Editorial Department
3.8 563
2003 41 Kısa Metraj Görsel Efekt 6.9 296
2003 41 Komedi Editorial Department 6.3 430
2001 39 Aksiyon Yapım Yöneticisi 4.8 958
2001 39 Belgesel Yapım Yöneticisi 6.6 94
2000 38 Gerilim Yapım Yöneticisi 4.4 205
1999 37 Dram Yapım Yöneticisi 5.3 150
1998 36 Gerilim Yapım Yöneticisi 5.3 193

Küçük Adamlar
1998 36 Dram Yapım Yöneticisi 6.4 414

Son Görev
1997 35 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.9 8,144
1996 34 Aksiyon Editorial Department 5.3 271

Çığlıklar
1995 33 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.4 22,688

İskoçyalı 3: Ölümsüz Savaşçı
1994 32 Fantastik Sesler 4.4 18,221
1994 32 Korku Yapım Yöneticisi 4.3 1,041
1993 31 Macera Yapım Yöneticisi 6.4 359
1993 31 Gerilim Yapım Yöneticisi
Editorial Department
5.5 397

Altıncı His
1991 29 Gerilim Yapım Yöneticisi 5.2 290
1991 29 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.2 2,388
1990 28 Biyografi Yapım Yöneticisi 6.7 300
1989 27 Dram Editorial Department 6.2 2,414
Dizi Altyazıları
Origin (3,115) Narcos: Mexico (2,701) The Big Bang Theory (1,915) Titans (1,907) Supernatural (1,754) Doctor Who (1,506) The Last Ship (1,243) Outlander (1,179) The Last Kingdom (1,061) La Casa de Papel (927)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018