Giriş Kayıt
Louise Theriault

Louise Theriault


Louise Theriault,

15 Şubat 1839 (2001), (2007) Sır (2007), (1997) Tatlı Kaçamaklar (1997), (1999) Bonanno: A Godfather's Story (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Gerilim Çeşitli 4.8 221
2010 Dram Çeşitli 6.9 92
2010 Suç Çeşitli 4.0 209

Sır
2007 Dram Çeşitli 6.4 3,315

X Kişi
2005 Komedi Çeşitli 5.1 1,890

15 Şubat 1839
2001 Dram Çeşitli 7.3 705
2000 Dram Çeşitli 7.4 5,133
1999 Suç Çeşitli 6.7 837
1998 Gerilim Çeşitli 5.3 193

Tatlı Kaçamaklar
1997 Komedi Çeşitli 6.1 3,077
1995 Dram Çeşitli 6.0 467
Film Altyazıları
Suspiria (5,255) Hunter Killer (4,238) Ashes in the Snow (2,918) First Man (2,629) A Star Is Born (2,493) Der Hauptmann (1,955) Keepers (1,707) Replicas (1,506) Venom (1,455) Bird Box (1,063)
Dizi Altyazıları
True Detective (9,973) Vikings (6,788) The Big Bang Theory (2,390) Black Mirror (1,758) Outlander (1,554) Gotham (1,454) Peaky Blinders (1,079) Nightflyers (1,067) La casa de papel (1,056) Friends (1,029)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019