Giriş Kayıt
Louise Theriault

Louise Theriault


Louise Theriault,

15 Şubat 1839 (2001), (2007) Sır (2007), (1997) Tatlı Kaçamaklar (1997), (1999) Bonanno: A Godfather's Story (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Gerilim Çeşitli 4.7 206
2010 Dram Çeşitli 6.9 92
2010 Suç Çeşitli 4.0 207

Sır
2007 Dram Çeşitli 6.4 3,297

X Kişi
2005 Komedi Çeşitli 5.1 1,885

15 Şubat 1839
2001 Dram Çeşitli 7.3 698
2000 Dram Çeşitli 7.4 5,079
1999 Suç Çeşitli 6.7 831
1998 Gerilim Çeşitli 5.3 192

Tatlı Kaçamaklar
1997 Komedi Çeşitli 6.1 3,055
1995 Dram Çeşitli 6.0 465
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (3,191) Supernatural (1,890) Arrow (1,537) Titans (1,468) Outlander (1,267) Better Call Saul (1,158) La Casa de Papel (1,089) Doctor Who (921) Kidding (798) Shameless (785)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018