Giriş Kayıt
George Theophanous

George Theophanous


Görsel Efekt, Özel Efekt

George Theophanous, görsel efekt, Özel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Harry Potter ve Melez Prens
2009 Macera Görsel Efekt 7.6 405,772

Noel Baba Fred
2007 Komedi Görsel Efekt 5.6 36,794

Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı
2007 Macera Görsel Efekt 7.5 440,768

Bir Otostopçunun Galaksi Rehberi
2005 Macera Görsel Efekt 6.8 175,204

Charlie'nin Çikolata Fabrikası
2005 Macera Görsel Efekt 6.7 380,857

Operadaki Hayalet
2004 Dram Görsel Efekt 7.3 108,330

Harry Potter ve Azkaban Tutsağı
2004 Macera Görsel Efekt 7.9 475,709

Muhteşem Kahramanlar
2003 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 155,290

Tehlikeli Saatler
2002 Dram Görsel Efekt 6.7 54,775

Harry Potter ve Sırlar Odası
2002 Macera Görsel Efekt 7.4 479,634

Harry Potter ve Felsefe Taşı
2001 Macera Görsel Efekt 7.6 555,909

102 Dalmaçyalı
2000 Macera Özel Efekt 4.9 31,042

007 James Bond: Dünya Yetmez
1999 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 173,481
1996 Macera Görsel Efekt 7.0 5,822
Dizi Altyazıları
True Detective (7,378) Vikings (3,784) Shameless (2,658) The Punisher (1,499) The Flash (1,442) Arrow (1,364) Outlander (1,363) The Big Bang Theory (1,301) Supernatural (1,144) Black Mirror (1,109)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019