Giriş Kayıt
George Theophanous

George Theophanous


Görsel Efekt, Özel Efekt

George Theophanous, görsel efekt, Özel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Harry Potter ve Melez Prens
2009 Macera Görsel Efekt 7.6 395,772

Noel Baba Fred
2007 Komedi Görsel Efekt 5.6 35,674

Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı
2007 Macera Görsel Efekt 7.5 430,568

Bir Otostopçunun Galaksi Rehberi
2005 Macera Görsel Efekt 6.8 173,788

Charlie'nin Çikolata Fabrikası
2005 Macera Görsel Efekt 6.7 374,765

Operadaki Hayalet
2004 Dram Görsel Efekt 7.3 107,473

Harry Potter ve Azkaban Tutsağı
2004 Macera Görsel Efekt 7.9 464,457

Muhteşem Kahramanlar
2003 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 154,354

Tehlikeli Saatler
2002 Dram Görsel Efekt 6.7 54,373

Harry Potter ve Sırlar Odası
2002 Macera Görsel Efekt 7.4 468,761

Harry Potter ve Felsefe Taşı
2001 Macera Görsel Efekt 7.6 542,705

102 Dalmaçyalı
2000 Macera Özel Efekt 4.9 30,546

007 James Bond: Dünya Yetmez
1999 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 172,092
1996 Macera Görsel Efekt 7.0 5,777
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (2,028) Arrow (1,641) Outlander (1,284) Supernatural (1,138) Better Call Saul (976) The Last Ship (929) La Casa de Papel (926) Titans (909) Doctor Who (816) Kidding (674)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018