Giriş Kayıt
David Theodore

David Theodore


Müzisyen

David Theodore, müzisyen.

Evdeki 9 Cinayet (2005), (2010) Ömrümüzden Bir Sene (2010), (2005) Büyük Baskın (2005), (2009) Evangelion: 2.0 İlerleyemezsin (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Evim
2015 Animasyon Müzik 6.6 85,054
2014 Animasyon Müzik 7.2 4,992

Tim'in Vermeer'i
2013 Belgesel Müzik 7.8 7,244
2012 Animasyon Müzik 7.0 8,009
2011 Biyografi Müzik 5.3 311

Ömrümüzden Bir Sene
2010 Komedi Müzik 7.3 26,116
2010 Animasyon Müzik 7.5 1,768

Evangelion: 2.0 İlerleyemezsin
2009 Animasyon Müzik 8.0 13,577

Okuyucu
2008 Dram Müzik 7.6 216,318

Büyük Baskın
2005 Aksiyon Müzik 6.7 20,274

Evdeki 9 Cinayet
2005 Dram Müzik 5.5 8,557
2003 Biyografi Çeşitli 6.3 9,817

Soğuk Dağ
2003 Dram Müzik 7.2 131,221

Zor Tercih
1999 Dram Çeşitli 7.1 19,930

Karmakarışık
1999 Biyografi Müzik 7.4 10,976
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,988) The Flash (2,179) Star Trek: Discovery (2,063) This Is Us (2,060) Vikings (1,187) Arrow (850) The OA (840) American Gods (838) The Blacklist (805) Love, Death & Robots (712)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019